Acasa Telefoane Huawei Ascend P7

Huawei Ascend P7

by Dragos Schiopu

Huawei Ascend P7 a fost surprins intr-o imagine cam neclara dar ne putem face o parere despre cum arata acest terminal. Modelul seamana izbitor de mult cu fratele mai mic P6 care a impresionat placut utilizatorii care l-au cumparat.

huawei p7

Huawei Ascend P7 va fi un terminal foarte bun ca si specificatii dar va avea si un design placut. Din imaginea pe care am postat-o mai sus nu se poate observa decat design-ul telefonului, scrisul fiind imposibil de descifrat deoarece imaginea are o calitate foarte slaba. Totusi se cunosc cateva detalii legate de acest terminal. Display-ul va avea 5 inci si o rezolutie full HD 1080p. Asta nu suna deloc rau daca o sa avem si o baterie mai mare, dar telefonul dispune de 2460 mAh ceea ce inseamna ca vom putea sa il utilizam o zi. Procesorul va fi un quad core HiSilicon Balong 910 de 1,6 Ghz ajutat de 2GB de RAM. Memoria interna va avea 16GB. Camera principala va avea 13Mp, iar cea secundara 8mp. Conectivitatea de care dispune Huawei P7 este si ea impresionanta avand pe langa wifi, Bluetooth si LTE.

Pana la urma Huawei Ascend P7 este un telefon foarte bun daca vrem un terminal cu design frumos si specificatii tehnice foarte bune. Pretul inca nu a fost dezvaluit, dar nu va costa foarte mult la ceea ce ofera, Huawei avand preturi destul de bune.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.