Acasa Tehnologie Pisica ta poate spune AJUTOR cu ajutorul Tailio

Pisica ta poate spune AJUTOR cu ajutorul Tailio

by Dragos Schiopu

Cat de mult iti iubesti pisica? Dupa ce cu cateva zile in urma am prezentat o aplicatie care te poate ajuta sa iti gasesti cainele, in caz ca l-ai pierdut, m-am gandit ca ar fi de bun augur sa vorbim si despre pisici. Ei bine, nu chiar despre aceste gratioase feline, ci despre cutia lor de nisip. Cei care a ca animal de companie o pisica stiu cat de importanta este cutia cu nisip. Datorita tehnologiei, pana si cutia a devenit smart.
Tailio-Header
Tailio este o „platforma” care se poate aseza sub orice cutie obisnuita. Apoi, dupa ce pisica ta va folosi cutia pentru a-si face nevoile, Tailio iti va furniza informatii, prin intermediul unei aplicatii petru smartphone, cu privire la greutatea animalului si starea generala de sanatate. Transmiterea informatiilor se realizeaza printr-un sistem Bluetooth si te avertizeaza in cazul in care pisica ta are nevoie de asistenta medicala. De asemenea, aplicatia iti poate spune cand trebuie sa cureti cutia, bazandu-se pe nevoile felinei.
15b5d388df7f6257abfe96e6281596aa_large_7ad6137b2401de839afa6cf8c279e13f
Povestea din spatele inventiei Tailio este una foarte trista. Fondatorul Alex Treiner si-a pierdut pisica din cauza cancerului, felina nearatand niciun semn de imbolnavire, cum ar fi scaderea in greutate, de pilda. Conform specialistilor, pisicile isi ascund, de obicei, boala. Treiner spera ca Tailio ii va ajuta pe cei care au o pisica sa evite o pierdere la fel de brusca precum a lui si sa stie permanent care este starea de sanatate a animalului.

Tailio poate oferi informatii legate de mai multe pisici, facand o analiza separata pentru fiecare in ceea ce priveste comportamentul lor. Gadgetul functioneaza cu baterii reincarcabile sau poate fi conecta permanent la o priza. Pretul Tailio variaza intre 400-600 RON. Avand o pisica, sunt de parere ca Tailio este un gadget foarte util, dandu-ne permanent informatii folositoare, care ne pot ajuta sa salvam viata animalului nostru de companie.
ecbbcb2a5f456f1708c1c3804120b4df_large

s-ar putea sa-ti placa