Acasa Tehnologie Finding Rover te ajuta sa iti gasesti cainele pierdut

Finding Rover te ajuta sa iti gasesti cainele pierdut

by Dragos Schiopu

Nu stiu cati dintre voi au trecut prin groaznica experienta de a-ti pierde cainele. Nu numai ca animalul de companie de care te-ai atasat si pe care il iubesti a disparut, dar parca a murit si o parte din tine. De obicei, sansele de a-l gasi sunt destul de scazute, fapt ce rasuceste si mai mult cutitul in rana. Ei bine, acum tehnologia a venit(din nou) cu o solutie care creste considerabil sansele de a-ti recupera animalul drag.
finding-rover
Finding Rover este o aplicatie care permite proprietarilor de caini sa incarce o fotografie cu patrupedul lor, intr-o baza de date, completand atat numele cainelui si anumite detalii semnificative, cat si datele de contact ale stapanului. Modul de functionare este foarte simplu: dupa ce ai incarcat o fotografie cu cainele tau, aplicatia iti va cere sa marchezi ochii cainelui si nasul animaluliu. Apoi, software-ul de recunoastere al fotografie va scana caracteristicile unice ale cainelui si le va pastra intr-un dosar online propriu.
Digital-Poster
Sa presupunem ca gasesti un caine pierdut pe strada. Tot ce trebuie sa faci este o poza a cainelui, pe care o incarci mai apoi pe site-ul www.findingrover.com . Finding Rover va scana imaginea, iar in cazul in care va gasi o potrivire in sistem, te va pune automat in legatura cu proprietarul cainelui. Trebuie mentionat faptul ca nu este nevoie ca patrupedul sa aiba incorporat un microcip sau sa poarte o anumita zgarda.

Mai jos puteti viziona un videoclip care prezinta in ce mai clar si frumos mod posibil felul in care functioneaza Finding Rover. Chiar daca la inceput oamenii erau relativ sceptici cu privire a aceasta aplicatie, odata cu trecerea timpului s-au convins ca Finding Rover chiar functioneaza si reprezinta un real ajutor pentru persoanele care si-au pierdut cainele. Aplicatia este disponibila gratuit, atat pentru iOS, cat si pentru Android.

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Ramona Ilyes 15-03-2017 - 22:15

Buna, sunt curioasa daca functioneaza si pentru pisicute.
Tocmai ce mi-a disparut pisicuta si sunt disperata.
Va multumesc

Dragos Schiopu 16-03-2017 - 11:09

Poti incerca.

Comentariile sunt inchise.