Acasa Telefoane Picturesque Lock Screen, aplicatie pentru Android

Picturesque Lock Screen, aplicatie pentru Android

by Dragos Schiopu

Cei de la Microsoft tocmai au lansat o aplicatie pentru dispozitivele cu sistemul de operare Android. Numele aplicatiei este Picturesque Lock Screen si a fost lansata ieri, 2 februarie 2015.

Picturesque LockScreen este o aplicatie pentru personalizarea ecranului telefonului dumneavoastra. Aplicatia dispune de 4 tab-uri disponibile pe ecranul de deblocare a telefonului. Pe cele 4 tab-uri se poate seta mai multe functii.

Functiile disponibile sunt:

Cautare Bing: poti adauga motorul de cautare Bing pe pagina de deblocare a telefonului. Aceasta functie iti permite cautarea pe web a ceea ce te intereseaza, simplu si rapid din ecranul de deblocare a telefonului.

Ultimele stiri: sunteti la curent cu cele mai noi stiri, puteti citi articolul complet doar printr-un simplu click pe aceasta. Articolele sunt furnizate de catre Bing.

Imagini personalizate: Ecranul de deblocare va fi personalizat zi de zi cu cate o noua imagine oferita de Bing. Puteti vedea si imaginile din ultimele 6 zile doar printr-o simpla schimbare a pozitiei telefonului.

Calendar: printr-un simplu widget esti la curent cu cele mai importante zile de nastere, evenimente etc.

Actiuni rapide ale telefonului: aveti posibilitatea sa accesati actiunile telefonului, wi-fi, camera foto, bluetooth, volum, setari de luminozitate, locatie, date mobile, rotirea ecranului etc.

bing-news

calendar

Nu am putut sa va prezint mai multe functii deoarece aplicatia nu este disponibila si in Romania. Momentan se mai lucreaza la aplicatie si poate intr-un update viitor o sa avem acces si din Romania la aplicatie.

Aplicatia are nevoie de Android 4.0.3 sau o versiune ulterioara. Picturesque Lock Screen are nevoie de acceptul dumneavoastra pentru urmatoarele permisiuni:

  • identitate
  • persoane de contact
  • locatie
  • sms
  • telefon
  • camera foto
  • wi-fi

Picturesque Lock Scren este disponibila doar pentru Android si are 2.7 MB. In viitorul apropiat ar putea fi disponibil si pentru iOS si Windows Phone. Ar fi o „jignire” pentru fanii Windows Phone daca aceasta aplicatie nu ar fi disponibila si pentru dispozitivele cu Windows Phone ci doar la ceilalti doi rivali, Apple si Google.

Aceasta aplicatie se poate descarca din magazin Play de aici. Microsoft recomanda utilizatorilor sa lase un feedback pe pagina din magazin Play sau la adresa de mail: picfeedback @microsoft.com

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Daniela Ionela Iorga 03-02-2015 - 21:30

Interesanta aplicatie!Ar fi util si pt Windows pt a nu nedreptati utilizatorii acestuia.

Comentariile sunt inchise.