Acasa Diverse Facebook Place Tips, sau cum sa te lauzi pe unde ai mai fost

Facebook Place Tips, sau cum sa te lauzi pe unde ai mai fost

by Dragos Schiopu

Inca de cand a fost introdusa optiunea de check in pe Facebook, nu mi-a placut deloc. Cel putin nu este o optiune pe gustul meu deoarece ma intreb de ce ar pasa celor 500-700 de prieteni ai mei faptul ca ma aflu in nu stiu ce cafenea de fite? Totusi se pare ca sunt multe persoane care adora optiunea celor de la Facebook astfel incat acestia s-au gandit sa lanseze o functie asemanatoare: Place Tips.

Place Tips este o aplicatie asemanatoare Forsquare, insa se pare ca cel din urma va avea ceva concurenta dupa lansarea Place Tips.

Dupa cum ziceam si mai sus, Place Tips este un serviciu asemanator cu Forsquare. Astfel acesta ofera utilizatorilor informatii despre locul in care se afla, facand legatura si cu activitatea de pe Facebook care include acel loc anume (postari, etichetari samd). Toate acestea vor aparea in News Feed atunci cand ajungem in apropierea locatiei respective.

Initial, serviciul Place Tips este activat automat pentru toti utilizatorii retelei Facebook insa acestia au posibilitatea de a o dezactiva in cazul in care ii deranjeaza. Mai trebuie sa spun si faptul ca acest serviciu foloseste datele mobile, retelele Wi Fi precum si GPS-ul telefonului astfel incat putem crede faptul ca acesta va spori putin consumul bateriei.

Locatiile insa vor fi adaugate pe parcurs astfel incat unii dintre voi este posibil sa nu observa noul serviciu insa peste putin timp cred ca cei de la Facebook vor reusi sa acopere aproximativ toate locatiile astfel incat sa se poata bucura toti utilizatorii de noua optiune.

Sunt insa curios daca in News Feed-ul meu vor aparea mai multe postari de tip check in dupa ce Place Tips va fi disponibil pentru toti utilizatorii, mai ales ca acum prietenii mei vor sti mult mai multe detalii despre cafeneaua in care se afla.

facebook-place-tips

 

s-ar putea sa-ti placa