Acasa Diverse 3 idei de cadouri pe care sa le faci de Valentine’s Day unui barbat

3 idei de cadouri pe care sa le faci de Valentine’s Day unui barbat

by Dragos Schiopu
Cu totii stim cat de mult iubesc barbatii gadgeturile, dar niciodata nu ne-am intrebat ce am putea sa ii oferim de Valentine’s Day. Acum ca a inceput luna iubirii, echipa DigiPedia s-a gandit sa va ofere cateva idei pentru a vedea din nou zambetul pe buzele iubitului.

Camerele de masina:

driver
De cele mai multe ori un barbat prefera sa filmeze atunci cand este la volan, sa faca un colaj si sa isi revada peste ani locurile prin care a fost. O camera de masina este o necesitate, dar si o bucurie pentru el, cu siguranta isi doreste una, vrea sa aiba intotdeauna la zi toate lucrurile care se petrec in traficul rutier. Varietatea camerelor de masini este una foarte extinsa, puteti alege intre un GoPro, Vico Vacation, Smailo, Voyager s.a.m.d.

Dronele:

drone02
Cu siguranta se va bucura daca va primi o drona, este ceea ce isi doreste un barbat care iubeste cu adevarat IT-ul, iubeste ceea ce inseamna tehnologie si filmare in aer liber. O drona nu e intocmai cel mai ieftin cadou, dar cu siguranta il va face foarte fericit. Datorita numarului mare de drone aparute pe piata acum aveti posibilitatea sa alegeti in functie de suma pe care o aveti, puteti sa luati o drona mare care are un pret destul de ridicat sau o drona de test, care ii va permite acestuia sa exerseze pentru momentul in care va avea una mai mare.

Star Wars, gadgeturi sub forma celui mai cunoscut film SF din istorie:

star-wars-darth-vader-desk-lamp
Dupa cum bine stiti barbatul este un mare iubitor al filmelor, poate nu chiar al celor SF dar cu siguranta al celor de actiune. Star Wars le are pe toate, cate putin din fiecare, ofera exact ceea ce isi doreste un barbat de la film bun. Mai nou pe piata au aparut tot felul de gadgeturi sub forma personajelor din Star Wars, lampi cu Darth Vader, micul aparator Yoda care se conecteaza prin USB la calculatorul acestuia si il apara de fiecare data cand cineva incearca sa se aproprie de el, si multe altele. Cu siguranta daca sunteti interesati de asa ceva ve-ti gasi, orice barbat v-a iubi si va respecta aceste gadgeturi.

s-ar putea sa-ti placa