Acasa Electrocasnice Philips aduce pe piata noi modele de televizoare UltraColor

Philips aduce pe piata noi modele de televizoare UltraColor

by Dragos Schiopu

Despre brand-ul Philips ati auzit cu totii, asta cu siguranta, insa probabil ca putini stiu ca acest brand este olandez. Compania cu sediul central in Amsterdam are principalele divizii focusate in aria electronicelor, iluminarii si sanatatii. A fost fondata de Gerard Philips si tatal sau, Frederik. In lume, compania are peste 100.000 de angajati in peste 60 de tari. Cum am mai mentionat si intr-un articol trecut, Philips este impartita in trei divizii principale cum ar fi electronice pentru consumatorii casnici, produse medicale destinate sanatatii si consumabile pentru iluminare.

Pentru ca Philips vrea sa ne surprinda de fiecare data cu produsele sale, de data aceasta ne aduce pe piata noile monitoare cu rezolutie Full HD, care ofera culori vii datorita panoului inovativ. MMD, unul dintre partenerii Philips, parterer licentiat bineinteles, anunta extinderea gamei de monitoare din seria UltraColor, fiind direct implicat in productia de monitoare sub brandul Philips. Monitoarele se adreseaza consumatorului casnic si aduce in plan doua noi modele, 246E7QDAB si 276E7QDAB, modele care beneficiaza de tehnologia UltraColor. Gama mult mai variata de culori pe care noile produse Philips o ofera face din culoarea verde o nuanta cu un aspect mai natural, in timp ce culori ca rosu si albastru apar mai vii si mai clare si ofera telespectatorului imagini profunde si un divertisment de calitate superioara. Sunetul digital de calitate inalta este redat de difuzoarele care sunt incorporate in noile monitoare.

Monitoarele de 24, respectiv 27 inch sunt de un negru lucios, cu un finisaj extravagant si prin designul lor, spatiul ocupat este mai mic, deci acest aspect a adus o imbunatatire in aceasta privinta. Tehnologia UltraColor de care beneficiaza ambele modele face ca munca editorilor video, foto si designerilor semi-profesionisti sa fie aratata la adevarata sa calitate, deci acestia se vor bucura si vor fi pe deplin multumiti de monitoarele noi Philips. UltraColor aduce o performanta inalta calitatii culorilor si imaginii, atat in cazul fotografiilor si a filmelor, cat si a aplicatiilor pe care un utilizator le foloseste. In cazul acestor produse, procentajul la care se ridica calitatea imaginii ajunge la 85%, in timp ce la formatul NTSC procentul era de 72%. Prin ajustarile care se fac, UltraColor functioneaza pe baza reactiei panoului. Rezolutia Full HD de 16:9 a ecranului ofera un contrast de 1920 x 1080 px, cu detalii bogate si care este imbunatatit de tehnologia Flicker Free, pentru o imagine stabila, care iti protejeaza in acelasi timp si ochii.

E7_3

S-a constatat o dorinta tot mai mare a utilizatorilor de a avea un televizor care sa ofere o calitate inalta a imaginii, deci aceste produse sunt perfect compatibile cu cerintele acestora si cu siguranta vor oferi performanta. Designul edge-to-edge al ambelor monitoare creaza un aspect unitar pentru o distragere minima a atentiei in timpul in care este folosit monitorul. Cheia care se gaseste pe spatele monitorului ajuta la reglaje rapide si o monitorizare a setarilor. Ambele modele vor fi disponibile de luna viitoare, din august, in magazinele de specialitate. Ca si recomandari de televizoare Philips, va recomand modelul LED Philips Full HD Smart Tv, din magazinul evoMAG, care poate fi achizitionat la pretul de 1754 Lei (click pe link). Recomandarea mea din magazinul eMAG este televizorul LED Smart Android Philips, la pretul de 2799 Lei (click pe link).

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Marian 30-07-2016 - 14:27

Destul de interesant acest model.

Comentariile sunt inchise.