Acasa Tehnologie Petit-Tomatan, robotul care te hraneste cu… rosii

Petit-Tomatan, robotul care te hraneste cu… rosii

by Dragos Schiopu

Gadgeturile care sa ne ajute sa avem un stil de viata sanatos sunt o prioritate pentru producatorii de tehnologie, iar noutatile care apar nu inceteaza sa ne surprinda.

Petit-Tomatan

O campanie japoneza de tomate a facut public zilele trecute Petit-Tomatan, un robot ce poate fi considerat accesoriu fitness, avand in vedere ca tu il cari in spate in timp ce iti faci alergarea / joggingul, iar el te hraneste cu rosii, despre care se stie ca sunt legume cu un concentrat ridicat de antioxidanti, sanatoase si indicate pentru atleti si persoane care fac sport.

Greutatea robotului Petit-Tomatan este de aproximativ 8 kilograme ceea ce inseamna ca depui si un oarecare efort suplimentar (mai mare pentru unii, mai mic pentru altii) atunci cand alergi cu el in spate.

Robotul nu este disponibil pentru comercializare, cel putin nu insa, compania japoneza de tomate Kagome l-a creat pentru publicitate. Unul dintre angajatii lor va alerga cu el in spate la un maraton important ce va avea loc in Tokyo in urmatoarea perioada.

Mai multe detalii despre robotul Petit-Tomatan aveti in videoclipul de mai jos. In plus naratorul explica modul in care a luat nastere proiectul, cum te hraneste robotul si care este importanta rosiilor pentru organismul uman.

http://youtu.be/oUXj5bZcNaY

Ati cumpara un asemenea dispozitiv daca el ar ajunge pe piata? Si daca ar fi posibil sa inlocuiti rosiile cu alte alimente (legume, fructe, dulciuri) ce ati alege?

s-ar putea sa-ti placa