Acasa Diverse FBI ofera cea mai mare recompensa pentru prinderea unui hacker

FBI ofera cea mai mare recompensa pentru prinderea unui hacker

by Dragos Schiopu

Am mai vazut pana acum recompense mari oferite pentru prinderea unor hackeri insa aceasta depaseste orice record. Cei de la FBI vor oferi o suma uimitoare de 3 milioane de dolari celui care ii vor ajuta la prinderea hackerului Evgheni Mihailovici Bogacev, banuit de faptul ca acum ar fi in Rusia.

Acesta ar fi lansat mai multe programe de hacking unul dintre cele mai cunoscute fiind Game over Zeus care a avut ca victime peste un milion de computere, pagubele fiind estimate undeva la 100 milioane de dolari. Totusi acesta se pare ca nu a lucrat singur deoarece se crede faptul ca Mihailovici este de fapt liderul unui grupari de hackeri.

Acuzatiile asupra sa sunt destul de grave fiind vorba despre atacuri informatice, frauda bancara, spalare de bani si multe altele. Acestea sunt doar cateva din acuzatiile care explica recompensa mare de 3 milioane de dolari pe care FBI o ofera pentru prinderea hackerului.

Culmea este faptul ca acesta ar putea fi prins chiar si de catre un roman deoarece este un mare amator al plimbarilor pe mare iar cei de la FBI presupun faptul ca acesta s-ar putea afla chiar pe Marea Neagra la bordul navei sale. Astfel nu ne ramane decat sa vedem daca recompensa uriasa va motiva si vreun roman sa il caute pe hackerul rus.

hacker rus

 

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

XXXER 29-09-2016 - 22:03

Cunosc

Comentariile sunt inchise.