Acasa Auto Perne de aer Audi A3 disponibile pe perneauxiliare.ro

Perne de aer Audi A3 disponibile pe perneauxiliare.ro

by Dragos Schiopu

Nu mai e o surpriza ca drumurile din Romania nu sunt intr-o stare asa de buna. Chiar daca autoritatile tot promit ca vor face ceva in acest sens, iata ca multi oameni sunt de parere ca va mai trece o buna perioada de timp pana cand se vor mai rezolva niste chestiuni importante. Pana atunci insa, majoritatea soferilor iau diverse masuri pentru a combate gropile si acele socuri de pe drumurile nationale.

O varianta tot mai des intalnita printre soferi consta in adoptarea acelor perne de aer audi A3. Sunt niste sisteme smart pe care orice sofer ar trebui sa le ia in considerare pentru a reduce acele socuri produse de gropile drumurilor. Sunt niste accesorii practice, functionale de care ar trebui sa tii cont daca iti doresti sa nu mai resimti acel disconfort.

Pernele auxiliare au acest rol, cel de a proteja suspensia si de a o feri de posibilele gropi ce pot aparea. Mai multe despre aceste accesorii urmeaza sa afli in randurile de mai jos.

Nu sunt universale, ci corespund unui anumit tip de masina

De la inceput trebuie sa stii ca aceste perne nu sunt universale, ci corespund unui anumit tip de masina. Vei dori sa stii asta despre ele pentru ca risti sa cumperi un set care sa nu corespunda deloc cu tipul masinii tale, asadar nu vei face o achizitie care sa te multumeasca.

Acestea vin la pachet cu o garantie de 12 ani si cu multe alte avantaje. Confort sporit la deplasarea pe drumurile neuniforme, acestea echilibreaza masina pentru acele incarcaturi masive si ofera o stabilitate crescuta atunci cand se conduce cu o remorca. Soferii prefera sa foloseasca astfel de accesorii pentru a-si proteja masina si pentru a nu o strica in vreun fel.

Pernele auxiliare sunt niste accesorii carora nu le trebuie omologare RAR pentru ca sunt considerate niste accesorii auto care nu au nevoie de un astfel de proces. Le vei gasi destul de practice, acestea te vor ajuta sa protejezi masina cu un buget bine stabilit inca de la bun inceput.

Comanda online setul de care ai nevoie

Poti sa comanzi setul de care ai nevoie din pagina oficiala perneauxiliare.ro. Vezi detaliile exacte ale masinii tale si plaseaza o comanda neaparat. Poti sa le recomanzi si prietenilor, s-ar putea ca acestia sa fie multumiti de aceste perne.

Pretul este unul minim, tu vei investi in niste accesorii auto care te vor feri de acele disconforturi pe care le poti intampina pe soselele din Romania, si nu numai. Din cadrul PerneAuxiliare vei putea cumpara pernele de care ai nevoie, dar si alte accesorii menite sa-ti asigure masina.

Primesti asistenta si consiliere gratuita din partea echipei pentru a le putea monta chiar tu insuti. Vezi mai multe detalii si descopera acolo stocul de perne auxiliare din care tu poti comanda accesoriile de care ai nevoie.

Contact:

0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com

Str. Viitorului, Nr.8, Bl.H6, Sc.A, Ap.16, Suceava, Jud. Suceava

s-ar putea sa-ti placa