Acasa Auto Smart Experience oferă experiențe auto cadou, vezi mai multe detalii în acest articol

Smart Experience oferă experiențe auto cadou, vezi mai multe detalii în acest articol

by Dragos Schiopu

Uneori se mai întâmplă ca oamenii în general să uite de cadourile primite. Nu neapărat pentru că acel dar nu a fost pe placul lor, doar că prea multe lucruri se adună pentru aceștia, încât uită de acele mici atenții sau ajung chiar să le piardă. Nu există persoane care să nu fi primit măcar un cadou de care să fi uitat odată cu trecerea timpului.

Pe măsură ce timpul a trecut și cadourile s-au schimbat. În sensul că acum cei care doresc să surprindă pe cineva o fac mai degrabă prin prisma experiențelor, și nu prin dăruirea unui cadou. Așadar a luat naștere și SmartExperience, locul unde se nasc fel și fel de experiențe. Dacă vrei ca persoana ta specială să aibă parte de un timp plăcut pe care să și-l amintească toată viața atunci trebuie să afli de experiente auto cadou. Acum poți să oferi mai mult decât un cadou, oferi câteva clipe de intensitate și adrenalină.

Test drive Tesla sau o experiență platinum la Academia Titi Aur

Pentru cei care sunt entuziasmați de caii putere și se dau în vânt după acest tip de experiențe, atunci o astfel de aventură îi va cuceri din prima. O primă experiență la volanul unei mașini Tesla îi va face să uite de griji și să se bucure de o astfel de ocazie. De asemenea vor avea ocazia să afle mai multe despre tehnologie. Nu există o limită de vârstă pentru aceste experiențe, chiar și copiii pot participa însoțiți de părinți.

Academia Titi Aur este locul în care cei care primesc o astfel de experiență drept cadou vor putea să se bucure de adrenalina și de un timp de calitate împreună cu prietenii. Durata acestor experiențe pe patru roți variază între 90 sau 120-150 de minute în funcție de pachetul ales, atât în cazul pachetului Tesla ales sau dacă este vorba de acest pachet.

Smart Experience oferă experiente inedite cadou pentru toată lumea, nu contează vârsta sau pasiunea. Fiecare sărbătorit care va primi un astfel de voucher cadou va putea să experimenteze pe propria piele adevărata aventură și să trăiască pe propria piele o experiență desăvârșită.

Pachete diverse pentru gusturi diferite

Dacă există pasionați de artă sau amatori de nautică printre prietenii tăi, atunci ai șansa să ii faci pe aceștia să-și dezvolte această latură. În sensul că le poți oferi mai mult decât o experiență care să îi ajute să-și lărgească orizonturile. Cu ajutorul SmartExperience vei reuși să le oferi amintiri inedite. Persoanele din viața ta au nevoie de câteva momente de relaxare, de momente care îi ajută să-și aducă aminte cu drag de clipe minunate petrecute cu tine sau cu familia.

Pe site-ul oficial smartexperience.ro poți să vezi gama completă de peripeții și să alegi de acolo ce crezi de cuviință. Tot acolo poți și programa activitatea pentru care ai accesat în primă instanță site-ul.

Contact:

0746 047 047
0748 047 047
info@smartexperience.ro

s-ar putea sa-ti placa