Acasa Telefoane Primele impresii despre iPhone 15 și frații lui iPhone 15 Plus , Pro și Pro Max

Primele impresii despre iPhone 15 și frații lui iPhone 15 Plus , Pro și Pro Max

by Dragos Schiopu

Am ajuns ieri la iStyle la evenimentul lor de lansare a noilor terminale iPhone 15 în România. iStyle este Apple Premium Partener, așa că am avut ocazia să studiez și alte produse de la Apple, în special computerul pe care vreau să mi-l cumpăr, nu, nu e vorba de ăla 22.000 de lei, ci de ceva mai mic și mai portabil, celebrul Apple Mac Mini. Bineînțeles, pe lângă noua gamă iPhone 15 au fost prezente și ceasurile Apple Watch Series 9 și Apple Watch Ultra 2. Am văzut și căștile AirPods Pro generația 2, dar vă spun sincer că nu m-au interesat prea tare, cred că deja știți că folosesc de ceva ani niște căști de care sunt super mulțumit și luni vine varianta cu nr. 10 a lor, dar despre asta o să vă povestesc într-un alt articol.

Impresii despre cele 4 modele iPhone 15, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus și iPhone 15 Pro Max:

Pentru cineva care acum 10-12 ani folosea pe post de telefon o tabletă de 7 inci și râdea toată lumea de el, vă dați seama că primele două modele iPhone 15 și iPhone 15 Pro nu m-au încântat, așadar ochii mi-au sărit imediat pe modelele cu ecran mare, știind că cu cât mai mare, cu atât mai bine. Modelul de titan arată bine, iar iPhone 15 Pro Max pe alb arată și mai bine. Oricum, deși acum câțiva ani eram un fan înfocat al dispozitivelor albe, după ce am început să le pun huse, vă spun sincer că nici nu mai știu ce culoare are telefonul meu (credeam că e albastră, dar văd că e gri, probabil modelul anterior a fost cu albastru). Mă interesează mai mult ecranul, mai nou pentru că fac și YouTube short a început să mă intereseze și camera și bineînțeles ce poți face cu el.

Oricum avem în teste un iPhone 15 Plus, pentru că nu se putea altfel decât cu ecran mare, și o să vă zic propriile impresii într-un articol separat. Vă spun încă de pe acum că îl testez cu teamă, urmează cât de curând să îmi achiziționez un telefon nou și deși sunt fan înrăit al unui anumit brand și model de ani de zile, am început să iau în calcul și schimbarea brandului, așa că mi-e teamă să nu-mi placă atât de mult încât să fac trecerea spre Apple. Asta vine și în contextul în care v-am zis că achiziționarea unui Mac Mini este clar în plan.

Ecranul se mișcă bine la toate cele patru modele, experiența este una foarte plăcută și camerele și faptul că există modele în mai multe culori cred că e atracția principală pentru domnișoare. Camera foto de 48 de megapixeli, diafragma de f/1.6, îmbunătățiri la nivel de zoom optic, cipul de nouă generație A16 Bionic și alte specificații tehnice cred că le știți deja pentru că circulă de 2 zile pe tot internetul. Nu am să insist prea tare pe ele.

Impresii despre Apple Watch:

Știți că până de curând nu eram deloc fanul ceasurilor, am și explicat la un moment dat că nu ceasul era problema, ci de a purta ceva la mâini, am reînceput însă de câțiva ani să port iar brățări și bineînțeles am și un ceas de fitness de care m-am îndrăgostit pentru câteva funcționalități pe care le credeam inutile la primele impresii. Deși brățara mea e cam la fel de mică ca cele din Series 9, mi-a atras imediat privirile varianta Ultra care are un ecran generos și arată a ceas bărbătesc. Ca design mi-a plăcut, dar încă studiez problema cu ceasurile astea smart, că vă spun sincer că între ce credeam eu că am nevoie de la ele și ce mi-a fost cu adevărat util e o mare diferență. Oricum mi-a plăcut, sper să nu intre boala asta cu Apple în mine că mă sărăcește de bani. Am mai văzut și pe la alții cât de înfocați fani ai brandului sunt.

Disponibilitate și preț:

Le găsiți în magazinele iStyle, prețul pentru iPhone 15 începe de la 4.699 lei în cazul modelului de 128GB, în timp ce iPhone 15 Plus, 15 Pro și 15 Pro Max sunt disponibile de la 5.449,99 lei, 5.999,98 lei și, respectiv, 7.199,99 lei pentru versiunile de 128GB.

Prețul unui Apple Watch Series 9 pleacă de la 2.179,98 lei, iar Apple Watch Ultra 2 costă 4.349,99 lei.

Galerie foto

s-ar putea sa-ti placa