Acasa Auto Suspensia pneumatica – perne pe aer pentru Mazda 5. Da sau ba?

Suspensia pneumatica – perne pe aer pentru Mazda 5. Da sau ba?

by Dragos Schiopu

Ce nu faci la timp nu mai faci niciodata spune o vorba, dar credem ca acel niciodata poate fi redefinit. Faci cand afli despre o solutie buna. Daca si tu ai o Mazda, afla cum poti investi minim pentru confort maxim. Este vorba despre suspensia pe aer.

Despre suspensie perne aer probabil ai mai auzit, fiind vorba despre o dotare simpla, de perne din cauciuc care pot proteja suspensia pneumatica existenta. Sunt o inovatie, cel putin daca vorbim despre cele de la AirPower. Acestea au marele avantaj de a fi usor de montat. Nu necesita omologare RAR si in cateva minute pot fi scoase si schimbate. De ce? Au o durata de viata de pana la 5 ani, iar pentru primul an ai garantie.

De ce sa investesti in perne pe aer pentru o Mazda 5?

Daca ai alege perne pe aer Mazda 5 ai simti o diferenta la fiecare parcurs de drum. Asta pentru ca rolul acestor accesorii este sa echilibreze mai bine masina, mai ales in curbe si mai ales cand ai de transportat marfa, greutati. Asa cum producatorul acestor perne mentioneaza, poti mari capacitatea de incarcare a masinii, ceea ce inseamna mai multe avantaje.

Poate ca doar o parte dintre cei care detin o astfel de masina au nevoie de perne pe aer din acest motiv. Sa ne gandim la restul atunci. Cu totii stim cat de dificil rulam pe anumite portiuni de drumuri, neasfaltate sau pline de gropi. Astfel de neplaceri sunt la tot pasul, mai ales dupa sezonul rece. Ori asta inseamna sa afectezi suspensia masinii. Mai bine investesti cateva sute de lei in accesorii care iti pot spori confortul, dar care iti protejeaza si suspensia existenta. Se numesc perne pe aer si pot fi comandate foarte simplu. Iata aici un furnizor de incredere – Perneauxiliare.ro.

Daca vei comanda de aici ai set complet, de perne pentru a fi montate pe spate, cu accesoriile necesare incluse. In plus, ai garantie un an de zile, iar conform indicatiilor producatorului astfel de accesorii auto iti vor fi utile pana la 4 sau chiar 5 ani de zile. Fie iarna, fie vara, ele isi pastreaza proprietatile, fiind realizate dintr-un cauciuc rezistent chiar si la temperaturi extreme.

Cat te costa o astfel de investitie si alte detalii importante

Un kit de perne pe aer costa 300 de lei si pretul este unul fix, indiferent de tipul de masina pentru care le comanzi. Iti vor fi livrate foarte repede, indiferent unde in tara asteapta clientul coletul. Pentru simplul fapt ca reprezinta o dotare auto rapida si eficienta, deci poti face un upgrade, un tuning rapid, pentru ca sunt usor de montat si de demontat, considera ca aceste perne sunt must-have.

Pentru cei interesati sa cumpere pot accesa pagina furnizorului, unde vor gasi un filtru practic, care ii ajuta sa descopere care kit de perne le este recomandat, in functie de tipul de masina. Atentie, nu sunt accesorii auto universal valabile.


Contact:

0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com

s-ar putea sa-ti placa