Acasa Jocuri Logitech G redefinește experiența de streaming și gaming cu lansarea a trei noi produse inovatoare

Logitech G redefinește experiența de streaming și gaming cu lansarea a trei noi produse inovatoare

by Dragos Schiopu

Logitech G, un lider în tehnologia și echipamentul de gaming, a făcut un pas uriaș în avansarea ecosistemului de streaming și gaming. Compania a lansat recent trei noi produse de ultimă generație: microfoanele Logitech G Yeti GX și Yeti Orb, precum și lumina de streaming Logitech G Litra Beam LX. Aceste produse sunt concepute pentru a oferi o experiență de joc și de streaming de înaltă calitate, cu o atenție deosebită la detaliile audio și vizuale.

Yeti GX

Yeti GX este un microfon de gaming premium, cu o capsulă dinamică care oferă o performanță audio excepțională. Acesta include o rotiță de scroll, similară cu cea de la mouse-urile Logitech G, pentru a controla microfonul cu o singură mână. Yeti GX dispune de un model de captare supercardioid care elimină zgomotele de fundal, oferind astfel o claritate audio remarcabilă.

Yeti Orb

Yeti Orb este un microfon USB de gaming elegant, ideal pentru cei care încep să transmită live. Acesta este echipat cu o capsulă condensatoare personalizată care facilitează procesul de creare de conținut. Yeti Orb oferă, de asemenea, o varietate de efecte de iluminare RGB personalizabile.

Litra Beam LX

Litra Beam LX este o lumină de streaming RGB cu două fețe, care folosește tehnologia TrueSoft pentru a modela și direcționa lumina. Cu 16 milioane de combinații de culori, această lumină permite gamerilor să-și personalizeze studioul în funcție de starea lor de spirit.

Tehnologii integrate

Toate cele trei produse includ tehnologii cheie precum LIGHTSYNC RGB și integrare cu GHUB de la Logitech G. Acestea permit efecte de lumină personalizate și adăugarea suportului BlueVOICE pentru microfoane. Astfel, creatorii de conținut pot extinde ecosistemul Logitech G cu setări și culori personalizate.

Sustenabilitate

Logitech G pune un accent mare pe sustenabilitate. Noile produse includ plastic reciclat și ambalaj din hârtie provenită din păduri certificate FSC™. Toate produsele sunt certificate cu amprentă de carbon neutră și folosesc energie regenerabilă acolo unde este posibil.

Preț și disponibilitate

Yeti GX și Yeti Orb sunt disponibile în varianta pe negru, iar Litra Beam LX în varianta grafit. Prețul recomandat este de 794.99 RON pentru fiecare produs.

Cu lansarea acestor noi produse, Logitech G își consolidează poziția ca lider în industria de gaming și streaming. Aceste echipamente sunt nu doar performante, dar și sustenabile, oferind astfel o soluție completă pentru nevoile gamerilor și creatorilor de conținut. Cu tehnologii avansate și un design ergonomic, Yeti GX, Yeti Orb și Litra Beam LX sunt echipamentele ideale pentru orice creator de conținut serios.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul oficial Logitech G.

s-ar putea sa-ti placa