Acasa Tehnologie Peria ce masoara sanatatea parului

Peria ce masoara sanatatea parului

by Dragos Schiopu

Cred ca nu mai incape indoiala ca toate domnisoarele si doamnele isi doresc un par sanatos, iar pentru asta multe dintre ele cheltuiesc sume considerabile pentru a trata aceasta problema cu seriozitate. Pe de alta parte, in prezent s-au descoperit o gramada de solutii care sa te ajute sa previi si sa tratezi aceasta problema a sanatatii parului. De data aceasta am sa va vorbesc despre o perie ce va poate masura sanatatea parului vostru.

Ce are special peria prezentata?

In primul rand ca printr-o simpla trecere a periei prin par, peria poate capta undele sunetului pe care parul il produce in momentul pieptanarii, cu ajutorul unor microfoane minuscule. Sunetul inregistrat astfel poate depista cat de deteriorat este parul tau sau nu. Si asta deoarece sunetul captat si informatia culeasa cu ajutorul acesteia transmite aplicatiei pentru perie, instalata pe telefon datele obtinute, cat si raportul sanatatii parului.

Poate ca la prima vedere acest lucru pare incredibil, insa avand in vedere cat de mult avanseaza tehnologia acest lucru nu mai este in fapt o noutate. Astfel ca prin raportul obtinut pe telefon poti constata starea sanatatii parului tau astfel incat vei sti ce masuri poti pune in aplicare pentru a creste considerabil sanatatea parului.

Un alt plus pentru aceasta perie ar fi acela ca o poti folosi in orice moment iti doresti fara sa mai mergi in diferite saloane costisitoare. Si cum pentru partea feminina acest lucru este foarte important, cred cu tarie ca o astfel de perie nu trebuie sa lipseasca niciunei domnisoare.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Enache Alexandra 25-03-2017 - 21:21

Trebuie s-o incerc si eu. Acum intrebarea e daca ar face fata la parul meu care in momentul de fata este cu mult peste limita admisibila a unui par degradat.

Comentariile sunt inchise.