Acasa Telefoane Huawei P10 este disponibil pentru precomanda la Vodafone Romania

Huawei P10 este disponibil pentru precomanda la Vodafone Romania

by Dragos Schiopu

Cred ca aceasta informatie este importanta pentru fanii Huawei. De altfel asa cum scrie si in titlu smartphone-ul Huawei P10 va fi disponibil incepand cu data de 27 martie pentru precomanda la Vodafone Romania. Iar aceasta nu este singura veste buna, caci primii clienti ce vor inregistra o precomanda pentru acest smartphone realizat de compania chineza vor primi in dar si un smartwatch Huawei Fit (monitorizeaza orice tip de activitate fizica, ritmul cardiac, dar si calitatea somnului).

Bineinteles perioada in care iti poti precomanda un astfel de smartphone este intre 27 martie si 5 aprilie. Noul Huawei P10 poate fi definit printr-un design atragator si finisaje premium ce au fost realizate pentru prima data in industria tehnologiei de finisare, Hyper Diamond-Cut. Iar clientii Vodafone Romania se vor putea bucura de smartphone-ul Huawei P10 in doua variante de culori mai exact:  Graphite Black si Mystic Silver.

Cat despre Huawei P10 mai trebuie spus ca are un sistem dual-camera Leica, cu functii inovatoare ce vor ajuta la realizarea fotografiilor de tip portret la o calitate inalta. Acelasi lucru se intampla si cu camera frontala de care dispune telefonul, astfel realizand fotografii de tip selfie de cea mai inalta rezolutie. Tehnologia dual-camera dispune de un senzor RGB de 12 MP si de unul monocrom de 20 MP, fotografiile realizate fiind expresive si clare, indiferent de conditiile de iluminare.

Mai mult, noul smartphone Huawei are functii de detectie faciala 3D si iluminare dinamica. De altfel trebuie sa stiti ca noul smartphone Huawei P10 va fi disponibil in magazinele Vodafone din toata tara, in magazinul online de pe www.vodafone.ro si in magazinele partenerilor, la un pret incepand de la 144 Euro impreuna cu abonamentul Red 49.

s-ar putea sa-ti placa