Acasa Tehnologie Floare gigant din panouri solare

Floare gigant din panouri solare

by Dragos Schiopu

Te-ai gandit vreodata ca poti capta energia solara cu o floare? Ei bine, nu vorbim despre o simpla floare, ci mai bine spus despre o floare realizata din mai multe panouri solare. Si pentru a fi mult mai explicita am sa va spun ca este vorba despre o floare gigant ce contine panouri solare. Cred ca acest subiect ar fi foarte interesant pentru acele persoane atrase de energia solara si in general de energiile regenerabile, cat si despre folosirea acestora in scopul de a imbunatati calitatea vietii.

O caracteristica importanta a acestei flori gigant este faptul ca poate produce cu 40% mai multa energie fata de panourile solare obisnuite si bineinteles poate genera 4.000 kWh pe an, ceea ce inseamna ca poate intretine o casa cu energie electrica pe parcursul unui numar de ore…

In plus aceasta poate fi functionala si pe vant puternic, deoarece beneficiaza de o baza solida ce o face foarte rezistenta la intemperii. Si mai mult decat atat floarea este una inteligenta si asta pentru ca poate sa urmareasca razele soarelui pe parcursul zilei rotindu-se dupa acestea.

Ceea ce este drept si design-ul de care dispune o face mult mai atractiva fata de alte panouri solare obisnuite pe care ai putea sa le achizitionezi. Cu atat mai mult ca nu trebuie sa-ti faci foarte multe griji pentru aceasta floare, deoarece toate cele 16 petale solare se pot strange in mod automat fara ca tu sa fii supus vreunui efort fizic.

Iar pentru cei interesati de acest lucru mai jos o sa gasiti cateva secvente cu floare gigantica despre care eu v-am tot vorbit in acest articol.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Florin 26-03-2017 - 14:23

de curiozitate,exista si un pret pentru aceasta Floare ? 🙂

Comentariile sunt inchise.