Acasa Portabile Pe un Apple Watch se vor putea folosi doar 2GB de memorie

Pe un Apple Watch se vor putea folosi doar 2GB de memorie

by Dragos Schiopu

Cei de la 9to5Mac au purtat o discutie cu cei de la Apple in legatura cu noul lor ceas pe care abia l-au lansat. Problema intervine atunci cand ajungem la punctul in care trebuie sa vorbim de memoria interna, care la fel ca la majoritatea dispozitivelor Apple, este insuficienta. Aici este de remarcat faptul ca mica problema nu s-a remediat nici in clipa de astazi, chiar daca compania gigant a lansat si un ceas inteligent.

1In momentul lansarii, Tim Cook nu prea a insistat despre problema memoriei, probabil nu a dorit sa aprinda tot felul de controverse chiar de la evenimentul de lansare. Insa, conform celor de la 9to5Mac, fiecare dispozitiv Apple Watch va veni cu un spatiu de stocare de 8GB, neavand posibilitatea de a adauga o alta memorie suplimentara. Totodata, nu va conta ce tip de ceas Apple comandam, toate variantele vor avea aceeasi configuratie din acest punct de vedere.

Daca inca nu v-ati prins care este problema, ei bine, din totalul de 8GB se vor putea folosi de catre utilizator doar 2GB, mai pe scurt, doar un sfert din capacitatea totala. Exista si cateva limitari, una dintre acestea este referitoare la stocarea de fotografii, utilizatorii putand sa stocheze maxim 75MB.

Conform surselor citate, 6GB din memoria Apple Watch este ocupata de catre sistemul de operare al celor de la Apple, dar si de catre ale aplicatii cu care ceasul vine preinstalat.

s-ar putea sa-ti placa