Acasa Computere PC-ul ramane cel mai bun pentru gaming

PC-ul ramane cel mai bun pentru gaming

by Dragos Schiopu

pc vechiCu toate consolele de gaming am inceput sa luam tot mai putin in considerare calculatorul atunci cand vrem sa jucam cele mai tari jocuri.

Eu unul pot spune ca tot calculatorul este cel mai bun in ceea ce priveste gamingul, pentru ca prima data cand am intrat in lumea jocurilor am facut-o prin intermediul calculatorului.

La o conferinta importanta cei de la Nvidia au afirmat ca daca vrei sa te joci cel mai bun este tot calculatorul. Stiind ca impatimitii jocurilor isi doresc cel mai tare sistem de gaming, managerul de vanzari al Nvidia a spus ca PC-ul este acela.

Creatorul hardware a mai facut o afirmatie remarcabila, spunand ca PC-ul este cu mult superior Xbox One si PlayStation 4, ca platforma de gaming si ca in viitor tot calculatoarele vor detine suprematia.

Daca este sa ne luam dupa faptul ca un calculator bun de gaming este destul de scump, ar fi mai bine sa ne luam o consola precum PlayStation sau Xbox, dar daca ne gandim ca tot calculatorul ofera momentele acelea intense de gaming in fata tastaturii putem face un mic sacrificiu material, pentru imbunatatirea unora dintre componente astfel incat sa putem rula cele mai noi jocuri la cerinte maxime.

Pot spune ca  micutele calculatoare cat o maneta de Xbox al celor de la Gigabyte sunt mult mai puternice decat o consola obisnuita.

Nvidia a spus ca secretul lor este acela de a produce calculatoare de gaming cat mai simple posibile, dar simplu nu se refera la perfomante mai slabe si la faptul ca realizeaza lucruri simple dar de mare calitate.

Un alt lucru de care ar trebui sa ne legam cand vine vorba de acest subiect este in legatura cu platformele de jocuri. Steam in prezent este utilizat de mai multi oameni decat cei care utilizeaza Xbox Live. Incercand sa ne amintim aspecte mai sentimentale, pot spune ca aceastata noua generatie de tineri a crescut practic cu jocuri precum Minecraft si multe altele.

Indiferent cat de bun ar fi PlayStation si Xbox, tot calculatorul va ramane acea piesa de baza in lumea jocurilor.

s-ar putea sa-ti placa