Acasa Telefoane Asteptam Samsung Galaxy S5 si Galaxy Gear II

Asteptam Samsung Galaxy S5 si Galaxy Gear II

by Dragos Schiopu

Galaxy S5Deja suntem obisnuiti ca cei de la Samsung sa ne prezinte produse noi la intervale scurte de timp, astfel se pare ca in primele luni ale noului an vor fi lansate Samsung Galaxy S5 si Galaxy Gear II.

Aceasta stire vine dupa ce Samsung a dat publicitatii informatii in legatura cu numarul de vanzari ale telefonului Samsung Galaxy S4, lasand sa scape si detalii in legatura cu faptul ca se grabesc sa lanseze Samsung Galaxy S5, cu 3 luni mai repede, pentru a compensa pierderile din anul 2013.

Asadar, stim ca productia in masa a noului telefon va incepe in luna ianuarie.

Samsung cel mai probabil va lansa Samsung Galaxy S5 in luna martie a noului an, la fel cum a fost lansat si Samsung Galaxy S4. Multi spun ca noul telefon va fi lansat in luna februarie cand este organizat evenimentul Mobile Word Congress, insa este un lucru stiut acela ca Samsung doreste sa organizeze evenimente proprii, mai ales la lansarea de noi produse.

Pana acum nu avem prea multe certitudini in ceea ce priveste Samsung Galaxy S5, in mare parte fiind doar zvonuri, dar este de asteptat ca sa fie lansat in 2 variante, cea cu ecran flexibil si carcasa de metal, respectiv varianta clasica cu ecran normal si carcasa de plastic.

Despre specificatiile telefonului nu se cunosc multe lucruri, dar surse neoficiale spun ca Samsung Galaxy S5 va avea 3GB RAM, un ecran de 5 inci si procesor octa-core pe 64 biti. Din aceleasi surse am aflat si de faptul ca telefonul va avea o baterie de 4000 miliamperi.

In ceea ce priveste camera telefonului, presa din Coreea de Sud a relatat ca S5 nu va avea camera impresionanta la care se asteptau fanii.

Odata cu lansarea Samsung Galaxy S5 va fi cu siguranta lansat si Galaxy Gear II, care nu va fi foarte diferit fata de predecesorul sau, posibile modificari in ceea ce priveste durata bateriei si aspect, acesta va fi cu 15-20% mai subtire.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Marius Pavel 03-03-2014 - 11:05

Ce sa alegi Samsung galaxy S5? Un super telefon – „nava amiral” a celor de la Samsung sau un Allview Viper S – amblele proaspat lansate saptaman trecuta.
Sincer eu aleg Viperul S – de doua ori mai ieftin si cu dual SIM. Am avut un S4 si sincer nu isi face banii, de foarte putine ori l-am folosit la specificatiile lui maxime, deci pt mine nu se motiveaza sa imi iau un S5!
Pe scurt 800 euro vs 300 euro? Voi ce ati alege sincer?

Comentariile sunt inchise.