Acasa Diverse Parrot Pot si Parrot H20 – gadgeturile care au grija de plantele tale

Parrot Pot si Parrot H20 – gadgeturile care au grija de plantele tale

by Dragos Schiopu

Cat de multi iti iubesti florile din casa? Nu-i asa ca s-a intamplat cel putin o data ca din varii motive sa fi uitat complet sa le uzi? Sau ce sa mai spunem de perioada in care esti plecat in vacanta, cand nu esti niciodata sigur daca plantele tale au suficienta apa. Afla ca anul 2015 iti aduce doua noi solutii pentru remedierea acestei probleme.
Parrot-Pot-Intelligenter-Blumentopf--620x339
Compania Parrot a creat doua gadgeturi senzoriale, care ar trebui sa te scuteasca de udatul plantelor pentru totdeauna. Dispozitivele sunt concepute pentru utilizarea in casa si vin in doua variante: prima, un ,,ghiveci” complet automatizat, dotat cu un mini sistem de irigare; o varianta imbunatatita a precedentului produs Flower Power, acestea de pe urma putand fi folosit pentru orice ghiveci.
20150105parrotpoth2o_550_405
Parrot Pot
Parrot Pot este un ghiveci alb de mari dimensiuni, ce dispune de senzori performanti care iti vor mentine planta sanatoasa, trimitandu-ti detalii periodice prin intermediul unei aplicatii speciale. Pentru ca planta ta sa beneficieze de cele mai bune conditii, Parrot Pot iti va transmite statistici si informatii legate de sol, nivelul de umiditate, caldura, lumina etc.
parrot-pot-02
De exemplu, daca senzorii ,,considera” ca plantei ii este sete, Parrot Pot toarna automat suficienta apa, indiferent daca esti acasa sau nu. In plus, in tot acest timp timp, gadgetul inregistreaza toate datele cu privire la planta, iar tu le poti verifica de cate ori doresti.
parrot-pot-ces-2015
Aplicatia destinata acestui dispozitiv cuprinde si un catalog cu detalii despre mai mult de 8.000 de plante si flori, ceea ce inseamna ca Parrot Pot ar trebui sa stie de ce anume are nevoie planta ta, pentru a fi cat mai sanatoasa.

Parrot H2O
Pentru cei care nu sunt doresc sa inlocuiasca ghiveciul obisnuit al plantei cu unul de tipul Parrot Pot, gadgetul Parrot H2O este cea mai buna alternativa. Dispozitivul reprezinta o versiune imbunatatita a produsului pilot Flower Power. Parrot H2O are acum o palnie care permite montarea unei sticle de apa, cu scopul de a dubla cantitatea lichidului.
parrot-ces-product-photos-1
Parrot H2O functioneaza la fel ca Parrot Pot, cu mentiunea ca nu vei fi nevoit sa schimbi ghiveciul plantei. Poti folosi dispozitivul pentru orice floare. Cele doua gadgeturi urmeaza sa fie lansate in vara, conform declaratiilor directorului general al companiei frantuzesti Parrot.
Parrots-Pot-and-H2O-7

s-ar putea sa-ti placa