Acasa Diverse Kingo Root, o metoda simpla de a face root la telefon

Kingo Root, o metoda simpla de a face root la telefon

by Dragos Schiopu

Kingo Root este o metoda simpla si eficienta de a face obtine drepturi de administrator pe majoritatea telefoanelor cu Android. Metoda este sigura si usor de folosit. Trebuie sa mai spun ca aceasta metoda necesita o conexiune PC. Pe Digipedia puteti gasi mai multe metode de root testate de mine.

Kingo Root

Metoda de root presupune acces complet la telefon. Nu este ca si cand am avea custom ROM, dar este o metoda buna pentru ca o putem inlatura cu usurinta. Printr-o astfel de meotda nu cred ca se pierde garantia. Putem face root si unroot cand dorim. Metoda este foarte buna doar daca avem nevoie sa folosim aplicatii care au nevoie de acces complet la sistem, sau daca dorim sa stergem aplicatiile preinstalate.

Ce nu suport eu la un telefon este sa vad ca el nu ma lasa sa sterg o aplicatie pe care nu o folosesc. Pe mine nu ma deranja daca mai aveam o iconita in plus, dar imi place sa instalez si sa dezinstalez orice. Acesta este doar un caz banal, dar ce se intampla cand vrem sa inregistram ecranul telefonului? Atunci chiar avem nevoie de root.

Kingo Root este o metoda simpla. Nu presupune decat conectarea telefonului printr-un cablu USB la laptop/PC. Cand programul de pe calculator va detecta telefonul, trebuie doar sa apasati pe Root my device. Telefonul va instala automat Kingo Root pe terminalul cu Android si SuperSU. Va recomand sa nu dezinstalati Kingo Root de pe telefon. Cu ajutorul programului de pe calculator se poate face unroot. Programul poate fi descarcat de aici.

s-ar putea sa-ti placa

4 comentarii

Corneliu Sovan 17-01-2015 - 20:19

„Va recomand sa nu dezinstalati Kingo Root de pe telefon”-DE CE,STRICAM os-UL ? Multumesc !

Petre Dănuţ Andrei 17-01-2015 - 22:18

pt ca se poate face unroot

Mihai 06-02-2015 - 15:48

Pe Samsung Ace 4 nu functioneaza metoda.Imi da eroarea Root Failed si sa introduc adresa de e-mail pentru a primii mail cand va fi disponibil pentru acest tip de telefon.

Petre Dănuţ Andrei 07-02-2015 - 22:15

ai incercat toate cele 3 metode?

Comentariile sunt inchise.