Acasa Telefoane Xiaomi Mi Note a fost lansat. Acesta vine in doua versiuni

Xiaomi Mi Note a fost lansat. Acesta vine in doua versiuni

by Dragos Schiopu

Xiaomi Mi Note a fost lansat oficial, iar specificatiile lui sunt mult peste concurenta. De asemenea, Xiaomi Mi Note Pro este primul telefon din lume care vine cu Snapdragon 810, cel mai nou si mai puternic procesor de la Qualcomm.

xiaomi mi note

Xiaomi a lansat cel mai puternic phablet si anume Mi Note, un telefon cu ecran de 5,7 inci cu ecran full HD 1080p. Alaturi de 3GB de RAM si Qualcomm Snapdragon 801, Mi Note este un phablet destul de bun. Bateria are 3000 mAh, iar asta inseamna o autonomie mare.

Xiaomi Mi Note Pro este a doua versiune, acesta fiind adevaratul competitor pentru ceilalti producatori. Daca Mi Note este un device bun, Mi Note Pro este un terminal de top, cel mai puternic smartphone de pana acuma. Acesta vine cu Snapdragon 810 si are 4GB de RAM. Ecranul are si el rezolutie 2K, iar bateria 3000 mAh. Memoria interna are „doar” 64 de GB.

Dintre cele doua terminale, Mi Note Pro va asigura mult timp pozitia de lider pentru anul 2015. Hardware-ul de top, memoria RAM foarte mare, dar si spatiul imens de stocare vor face din acest terminal un smartphone greu de egalat. Pentru Samsung si Apple, Xiaomi devine o problema serioasa. Nu numai ca a ajuns numarul trei in lume, dar cota de piata continua sa creasca.

Telefonul ar putea sa ajunga si in Romania prin intermediul celor de la Emag. Momentan, sunt cateva terminale Xiaomi si la Emag, dintre care Mi4 este cea mai buna alegere.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.