Acasa Telefoane Pantech Vega Iron 2 nu vine cu Qualcomm 805

Pantech Vega Iron 2 nu vine cu Qualcomm 805

by Dragos Schiopu

Se pare ca Pantech Vega Iron 2 nu va veni cu Qualcomm Snapdragon 805 SoC, telefonul fiind surprins in mai multe poze. Scriam in martie ca acest telefon va fi primul cu puternicul Snapdragon 805. Se pare ca cele mai noi informatii arata ca nu este chiar asa.

Pantech Vega Iron 2

Pantech Vega Iron 2 a fost surprins in cateva imagini pe internet. Telefonul seamana cu un Galaxy S2 de la Samsung doar ca are un display de 5.3 inci cu rezolutie 1080p fiind un AMOLED. Procesorul spuneam ca nu este un Snapdragon 805 ci un 801 care este prezent si la Samsung, LG, HTC, OnePlus, etc. Memoria RAM are 3GB, iar cea interna are 32/64 GB. Bateria are 3,140 mAh  ceea ce nu este rau pentru un phablet.

Pantech spune ca noul lor terminal va fi lansat in curand. Probabil vom vedea acest terminal doar in Korea de sud (de acolo este aceasta companie). Probabil vestea ca Pantech Vega Iron 2 va fi primult terminal cu puternicul Qualcomm Snapdragon 805 SoC a fost o stire care sa aduca atentia publicului catre acest terminal intr-o tara in care Samsung si LG domina categoric. Deci, putem numi acea veste o strategie de promovare, una care nu prea costa atat de mult. Ramane de vazut ce dotari va mai avea telefonul.

s-ar putea sa-ti placa