Acasa Portabile OnHub, un router WiFi de la Google

OnHub, un router WiFi de la Google

by Dragos Schiopu

Cu siguranta foarte multi utilizatori ai internetului din 2015 mai au inca probleme cand vine vorba despre routerele pe care le folosesc acasa sau la locul de munca. Problemele pot fi diverse, si eu am avut momente cand acest dispozitiv imi provoca probleme, insa dupa ce am investit intr-un router de calitate problemele au disparut.

onhub blog_800x393Cu toate acestea, daca inca ai probleme cu routerul WiFi si nu ai investit inca bani in unul de calitate, pot sa-ti prezint un alt gadget, Google OnHub care pe langa ca pare a fi foarte bine structurat si optimizat, este si inteligent.

Gigantul Google a decis sa aduca o viziune noua si proprie asupra unui router care este dotat cu tot felul de noi tehnologii, acestea vor putea lipsi pe utilizatori de problemele de conexiune care pot aparea la o retea de tip WiFi.

Routerul OnHub de la Google, vine cu o antena care are o cunstructie unica, avand integrat un software inteligent, fiind potrivit pentru evitarea interferentelor ce apar, dar si pentru mentinerea performantei la un nivel cat mai inalt atunci cand apar sarcini maxime in timpul de utilizare.

Google OnHub, pe langa cele enumerate, poate scana si retelele disponibile, iar acesta iti va selecta conexiunea cea mai potrivita, dar ce este cel mai important, va alege prioritatea de acces la retea, lucru optimizat pentru toate dispozitivele si programele.

Spre exemplu, veti avea posibilitatea sa puneti in lista de prioritati aplicatia YouTube, special ca atunci cand vizionati un anumit video sa nu apara probleme sau perioade in care clipul se blocheaza.

Routerul de la Google poate fi controlat prin intermediul unei aplicatii pentru smartphone, aratand ce dispozitive sunt conectate in acel moment, testeaza conexiunea, dar ce este cel mai interesant, ofera sfaturi in cazul in care apar probleme la reteaua WiFi.

Pe langa Google, acesta este construit in colaborare cu cei de la TP-LINK si va aparea la data de 31 august la pretul de 200 dolari.

 

s-ar putea sa-ti placa