Acasa Portabile Olympus Air, o camera ce poate fi atasata smartphone-urilor

Olympus Air, o camera ce poate fi atasata smartphone-urilor

by Dragos Schiopu

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe cand au aparut retelele de socializare se fac mai multe fotografii ca niciodata. Zilnic sunt incarcate probabil miliarde de fotografii pe retele precum Facebook si Instagram si astfel producatorii de telefoane inteligente se orienteaza tot mai mult spre realizarea de telefoane cu camere foto cat mai performante. Totusi se pare cand ajutorul acestora vin si alte companii care realizeaza diferite dispozitive care sa ajute la obtinerea unor fotografii cat mai placute.

Un astfel de dispozitiv este si Olympus Air. Mai exact, Olympus Air este o camera wireless ce poate fi atasata foarte usor unui smartphone astfel incat sa putem realiza niste fotografii care sa obtina cat mai multe aprecieri pe retelele de socializare.

Aceasta camera are un senzor de 16 MP  Live MOS si poate realiza pana la 320 de fotografii pe incarcare.

Olympus Air urmeaza sa fie lansat in luna Martie pe data de 6 in Japonia iar pretul acestuia va fi de aproximativ 290 de dolari, un pret destul de mic cred eu pentru un astfel de dispozitiv.

Pentru a va face o imagine mai exacta exista si un videoclip de prezentare a dispozitivului Olympus Air, foarte bine realizat care prezinta absolut toate facilitatile pe care le aduce Olympus Air. De asemenea din acest video reiese si faptul ca functioneaza prin intermediul unei aplicatii care ofera posibilitatea de a adauga diferite efecte imaginilor.

https://www.youtube.com/watch?v=t3tCXeH16oE

s-ar putea sa-ti placa