Acasa Tehnologie Bitdefender, declarat cel mai bun antivirus al anului 2014

Bitdefender, declarat cel mai bun antivirus al anului 2014

by Dragos Schiopu

Romanii au inca un motiv sa fie mandri de specialistii IT din tara noastra. Dupa ce in 2013 Bitdefender a primit cea mai importanta distinctie la evenimentul organizat de laboratorul de testare austriac AV-Comparatives, fiind declarat cel mai bun antivirus al anului, compania autohtona a ridicat si in acest an premiul cel mare oferit de juriu. Astfel, antivirusul Bitdefender a fost declarat Produsul Anului, surclasand marile programe rivale, precum Kaspersky, Eset sau Avira.
bitdefender-logo
Dupa un an in care expertii de la AV-Comparatives au derulat o serie de evaluari riguroase, romanii de la Bitdefender au iesit din nou invingatori. Competitia a fost puternica, in cursa pentru cel mai bun antivirus al anului aflandu-se alti 22 de furnizori de solutii de securitate IT. Marii nostri rivali au fost si in acest an rusii de la Kaspersky, dar compania romaneasca a reusit sa convinga juriul ca Bitdefender este intr-adevar cea mai buna solutie impotriva virusilor virtuali, primind calificativul Advanced+ la toate cele opt categorii de testare. In plus, Bitdefender a ocupat locul fruntas in 4 categorii, un record al competitiei: la protectie in conditii similare celor reale, proactivitate, performanta si eliminarea amenintarilor.
romanii-fac-cel-mai-bun-antivirus-din-lume-bitdefender-din-nou-premiat-de-laboratorul-austriac-av-comparatives
(clasamentul final realizat de laboratorul de testare austriac AV-Comparatives)

Bitdefender is Product of the Year 2014, with Advanced+ awards in all eight main tests, Real-World Protection winner, Proactive winner, joint Performance winner, joint Removal winner. It has an updated, very-friendly interface this year.(n.n. raportul oficial dat publicitatii de AV-Comparatives)

Andreas Clementi, directorul general al companiei AV-Comparatives, s-a declarat foarte incantat de antivirusul nostru, punand accentul pe consecventa serviciilor de o calitate superioara oferite de Bitdefender ,,De-a lungul unui an de testare intensiva, Bitdefender a ramas fidel reputatiei pe care si-a construit-o, aceea de solutie de securitate cu o protectie fara cusur si extrem de usor de utilizat. De altfel, in toti anii in care am testat produsele companiei, Bitdefender a dat dovada de forta, inovatie, agilitate si o buna cunoastere a nevoilor clientilor si a schimbarilor din mediul securitatii cibernetice’’.
antivirus-program
Si Catalin Cosoi, Chief Security Strategist al Bitdefender, a facut o declaratie imediat dupa aflarea vestii din Austria, afirmand ca obiectivul companiei in 2015 este sa imbunatateasca performantele antivirusului. ,,Suntem incantati sa primim distinctia Produsul Anului de la AV-Comparatives. Ne dedicam complet produselor pe care le cream, iar recunoasterea expertior este o recompensa in sine. Acest premiu certifica faptul ca produsele noastre sunt cele mai bune si, in acelasi timp, seteaza asteptari ridicate in privinta performantei noastre din 2015’’.

s-ar putea sa-ti placa