Acasa Tehnologie Afiliatii au vandut prin intermediul Profitshare peste 100 milioane de euro

Afiliatii au vandut prin intermediul Profitshare peste 100 milioane de euro

by Dragos Schiopu

De saptamana aceasta cei de la Profitshare se pot lauda pentru ca au depasit un prag destul de inalt al marketingului afiliat de la noi din tara.

Afiliatii au reusit ca in 6 ani sa faca vanzari de peste 100 milioane de euro, lucru care poate spune foarte mult despre veniturile care se pot obtine in mediul online. Veniturile cresc, reteaua Profitshare creste de pe o zi pe alta, advertiserii cu siguranta au doar cuvinte de lauda despre marketingul afiliat, iar afiliatii incep sa-si sporeasca din ce in ce mai mult profiturile pe partea de online.

Cat de curand se va putea cumpara orice la noi in tara prin Profitshare, spun asta pentru ca frecvent apar branduri mari care doresc sa colaboreze cu afiliatii, cunoscand faptul ca acest lucru le poate creste veniturile considerabil.

Pentru a vedea mai exact amploarea acestui eveniment, atasez mai jos un infografic care poate spune lucrurilor pe nume:


In caz ca nu stiati, chiar si noi, cei de la Digipedia recomandam si folosim reteaua Profitshare.

Daca va place proiectul Digipedia, puteti sa ne sustineti munca prin intermediul acestei retele. Nu costa absolut nimic, doar ceea ce trebuie sa faceti este sa comandati produsele din link-urile noastre de afiliere, acest lucru nu costa nimic in plus, iar mai mult decat atat, aduceti un plus de valoare site-ului nostru prin intermediul fiecarei comenzi realizate.

s-ar putea sa-ti placa