Acasa Tehnologie Oficialii Google au vorbit: nu vom renunta la Google Glass

Oficialii Google au vorbit: nu vom renunta la Google Glass

by Dragos Schiopu

Pe cat a fost de asteptat Google Glass, pe atat de multe critici a primit dupa lansare. Criticile au fost atat de multe si atat de usturatoare incat au reusit sa ii convinga pe cei de la Google sa retraga gadgetul de la vanzare. Dupa un astfel de gest, majoritatea dintre noi am crezut ca acestia au renuntat complet la Google Glass insa de curand aceste speculatii au disparut cand un oficial Google a vorbit.

Se pare ca cei de la Google nu folosesc principiul daca se strica il aruncam ci daca se strica, il imbunatatim iar in acest sens directorul executiv Google, Eric Schmidt, a declarat pentru Wall Street Journal ca nu vor renunta la acest dispozitiv ci doar lucreaza la imbunatatirea acestuia astfel incat clientii sa fie mai multumiti atunci cand va fi relansat.

Majoritatea criticilor au fost cauzate de autonomia foarte mica pe care bateria o are in ciuda pretului destul de mare pe care Google Glass il are. Astfel suntem curiosi daca pe langa faptul ca Google vor incerca sa ofere o durata de viata mai mare a bateriei, Google Glass va avea si un pret mai mic. Cert este ca daca nu isi doresc sa faca iar un pas gresit cu Google Glass, acestia ar trebui sa tina cont de fiecare feedback pe care utilizatorii il ofera.

Google-Glass

s-ar putea sa-ti placa