Acasa Tehnologie Cum poti prelua un videoclip de pe Facebook

Cum poti prelua un videoclip de pe Facebook

by Dragos Schiopu

Utilizatorii de pe Facebook au foarte multe optiuni asupra continutului pe care il posteaza pe aceasta retea astfel incat putem foarte usor sa preluam imaginile sau statusurile postate pe reteaua lui Zuckerberg si sa le distribuim pe propriile site-uri sau bloguri. Se pare insa ca cei de la Facebook vor sa ofere si mai mult acces asupra continutului postat astfel incat mai nou avem posibilitatea de a distribui in afara retelei de socializare si videoclipurile postate pe aceasta.

Mai exact, putem prelua videoclipurile la fel cum o facem si de pe Youtube: copiind un simplu cod embed. Acest lucru poate fi facut foarte usor de pe pagina videoclipului. Tot ce trebuie sa facem este sa apasam butonul Optiuni iar de aici sa alegem Embed Video. Dupa ce am ales Embed Video, ni se va oferi codul pe care va trebui sa il copiem si sa il punem oriunde dorim. Pentru a va oferi un exemplu, am ales sa distribui un videoclip postat de catre cei de la Samsung Mobile Romania.

Samsung GALAXY XcoverE rezistent la apa, la praf si la socuri. Si numele lui este…:

Posted by Samsung Mobile Romania on Friday, June 15, 2012

Eu unul sunt de parere ca ideea celor de la Facebook este una buna deoarece astfel ne va fi mai usor sa distribuim videoclipurile postate pe Facebook pe blogurile noastre sau pe alte site-uri.

s-ar putea sa-ti placa