Acasa Electrocasnice O perie buna pentru un par irezistibil

O perie buna pentru un par irezistibil

by Dragos Schiopu

Acest articol, mai intai de toate vreau sa precizez faptul ca este dedicat tuturor doamnelor si domnisoarelor. Nu cred ca mai este nevoie sa mai specific cat de important este pentru o persoana de sex feminin sa arate bine, sa se aranjeze, sa fie eleganta si de ce nu, cel mai important sa se simta foarte bine in pielea ei. Si probabil ca ne-am obisnuit cu totii indiferent de sex, ca femeile sa petreaca foarte mult timp in fata oglindei pentru a se aranja. Pe de alta parte barbatilor nu le este strain faptul ca, noi, femeile cheltuim sume imense pe produse cosmetice, tot felul de aparate pentru infrumusetare, si inca ceva ce toata lumea stie – banii pe care ii cheltuim pentru haine.

In plus de asta trebuie sa mai aveti in vedere domnilor, faptul ca noua ne place foarte mult sa ne pierdem timpul prin saloanele de infrumusetare. Si pentru ca tot am vorbit despre saloanele de infrumusetare, cred ca voi stiti mai bine decat noi ca ne place foarte mult sa investim in imaginea noastra. Iar unul dintre cei mai importanti factori pentru noi este parul nostru.

Pentru el am fi in stare sa investim toti banii din lume. Dar sa stiti ca nu este nevoie de o suma foarte mare, mai ales ca daca este nerabdatoare sa te aranjezi poti apela la o perie rotativa pentru par si toate problemele voastre se vor rezolva. In plus entuziasmul este mult mai mare pentru noi in momentul in care ne aranjam singure si vedem efectele de dupa toata munca noastra.

Cred ca aceasta discutie este cunoscuta atat de catre barbati, cat si de catre femei. Sunt curioasa cate femei au acea senzatie wow, dupa ce se observa in oglinda si vad cat de frumos si bine le sta parul. Pe de alta parte mai toate femeile se plang ca nu au timp suficient pentru exact tot ceea ce isi doresc. Dar sa fim serioase ca oricat de mult timp am avea la dispozitie pentru noi va fi prea putin pentru a ne aranja si pentru a ne simti bine.

s-ar putea sa-ti placa