Acasa Telefoane Primele imagini cu Huawei P20 si Huawei P20 Pro

Primele imagini cu Huawei P20 si Huawei P20 Pro

by Dragos Schiopu

Asa cum spuneam de zilele trecute ca cei de la Huawei vor revolutiona piata telefoanelor smart de aceasta data, in acest articol vorbim despre cele mai proaspete informatii cu privire la cele doua smartphone-uri de la Huawei si anume Huawei P20 si Huawei P20 Pro. Unul dintre aspectele interesante pentru cele doua noi modele ce apartin celor de la Huawei se rezuma la faptul ca functia Face Unlock este oferita de camera frontala a celor doua smartphone-uri in decupajul pe care il au acestea.

Astfel deblocarea telefoanelor se poate face pe baza unui sistem de recunoastere faciala. Ceea ce pare a fi mult mai atragator decat functia prezentata mai sus sau decat spatiul de stocare de care dispune se refera la functia ce poate vizualiza si deschide fotografiile doar pe o anumita portiune din ecran.

Lucru ce pana acum nu se putea face sau cel putin nu existau solutiile necesare pentru a se implementa o astfel de aplicatie. Ba mai mult decat atat in cadrul evenimentului de maine se vor afla si mai multe informatii despre aceste noi telefoane smart de la Huawei.

Iar pentru doritori trebuie spus ca pretul pentru Huawei P20 va fi undeva pe la 700 sau 750 euro, iar pentru smartphone-ul Huawei P20 Pro pretul acestuia va fi de aproximativ 900 de euro. Si cum era de asteptat informatiile mult mai detaliate si mai explicite le vom descoperi maine la respectivul eveniment.

s-ar putea sa-ti placa