Acasa Computere O noua extensie Chrome aduce operele de arta mult mai aproape de utilizatori!

O noua extensie Chrome aduce operele de arta mult mai aproape de utilizatori!

by Dragos Schiopu

google-art-project-01

Browserul celor de la Google este unul dintre cele mai folosite si mai rapide din lume. Chrome este de doua ori mai rapid in comparatie cu celelalte browsere de pe internet la momentul de fata. Dezvoltatorii pun bazele in fiecare zi a unor sisteme cu ajutorul carora munca la calculator in browser sa fie mult mai eficienta, sa aduca exact mobilitatea de care orice utilizator are nevoie. Printre multe altele, Chrome mai este cunoscut si pentru extensii, este cunoscut pentru addons-urile si utilitarele la care utilizatorii au acces gratuit.

Recent, dezvoltatorii de la Google au anuntat un nou add-on, care are menirea sa atraga atentia utilizatorilor asupra unor opere de arta. De cele mai multe ori atunci cand deschideti un tab nou in Chrome, gasiti o pagina de cautare, eventual si unele dintre cele mai accesate site-uri din ultimul timp. Cu ajutorul addons-urilor orice aspect al browserului poate fi modificat foarte usor, astfel tab-ul nou ar putea prinde si el viata, ar putea deveni mult mai atractiv, ar putea sa afiseze vremea portabila, stirile si multe alte informatii.

Daca nu aveti idei cu privire la personalizarea browser-ului web, va recomandam noua extensie a celor de la Google, mai exact Art Project, singura responsabila in servirea zilnica cu tablouri si opere de arta extrem de cunoscute. Toate aceste proiecte sunt preluate de capturile realizate in diverse muzee de pe intregul mapamond.

Cei de la Google au oferit ceva asemanator, atunci cand au lansat Earth View, insa la momentul respectiv, in atentia publicului erau imaginile de pe planeta realizate prin satelit. Imaginile folosite in Art Project sunt extrem de bine alese si cu o rezolutie ridicata, astfel incat sa va ofere confortul de care aveti nevoie atunci cand navigati pe internet. Insa, daca nu aveti o oarecare atractie pentru arta, acest addon nu va va fi prea mult de folos, fiind conceput pentru iubitorii de frumos, pentru iubitorii unor opere de arta extrem de bine lucrate.

s-ar putea sa-ti placa