Acasa Portabile Nvidia pregateste o noua tableta de gaming Shield Tablet

Nvidia pregateste o noua tableta de gaming Shield Tablet

by Dragos Schiopu

Gamerilor inraiti le este greu sa stea departe de jocurile video prea mult timp si astfel si-ar dori sa poata juca un joc in momentele libere precum sunt pauzele de la scoala sau drumurile cu autobuzul. In acest sens se pare ca la nevoile gamerilor s-a gandit Nvidia atunci cand a intrat pe piata gamingului mobil lansand Shield Tablet.

Anul acesta insa se pare ca vom putea sa ne bucuram de o noua versiune a acestei tablete.

Aceasta va veni probabil cu noul procesor anuntat de curand, Tegra X1, un procesor care reuseste sa faca de ras procesoarele concurente.

Primul model Shield venea dotat cu procesorul K1 care este mult mai lent decat procesorul de mai sus si astfel diferenta ar fi una uriasa. In ceea ce priveste diagonala display-ului noii tablete de gaming, aceasta va fi de 8 inch si va dispune de rezolutii Full HD. La capitolul memorii trebuie sa spunem faptul ca aceasta ar putea fi de aproximativ 3 GB.

Asteptam insa o declaratie oficiala a celor de la Nvidia deoarece nu am dori sa impartasim cu voi informatii nesigure. Totusi sunt de parere ca acestia vor avea succes cu tableta de gaming deoarece exista foarte multe persoane care iubesc jocurile video si astfel cu siguranta noua tableta Shield se va bucura de multe vanzari.

tableta de gaming

s-ar putea sa-ti placa