Acasa Portabile Cum ar fi daca ecranul telefonului tau va rezista o perioada mai lunga de timp?

Cum ar fi daca ecranul telefonului tau va rezista o perioada mai lunga de timp?

by Dragos Schiopu

2015-02-07-image-2

In zilele noastre majoritatea dispozitivelor portabile sufera din cauza anumitor neglijente ale utilizatorilor, in special display-urile acestora care sunt usor de crapat si zgaraiat. Cel mai probabil cu totii ne dorim ecrane cat mai rezistente, atat la anumite temperaturi cat si la socuri mecanice. Una dintre cele mai cunoscute companii atunci cand vine vorba de ecrane rezistente, cei care au lansat si editia Gorilla Glass se pregatesc sa dezvolte unele dintre cele mai rezistente ecrane. Conform spuselor acestora se pare ca viitorul lor ecran va purta o sticla speciala, aproape de rezistenta safirului.

Proiectul la momentul de fata poarta denumirea de Project Phire, cel mai probabil in viitor ii se va schimba denumirea in Gorilla Glass 5 asa cum am fost obisnuiti, cu siguranta compania vrea sa ramana pe aceeasi arie cu care si-a invatat utilizatorii.

Conform ultimelor rezultate venite din laboratoarele celor de la Gorilla se pare ca viitorul lor display va fi de doua ori mai rezistent la lovituri si zgaraieturi. Majoritatea utilizatorilor conform celui mai recent studiu si-ar dori sa vada acest nou ecran pe iPhone 6, insa pana atunci va mai fi ceva de asteptat.

Pentru ca proiectul sa aiba succes iar ecranul sa se vanda foarte bine, compania producatoare va trebui sa aiba grija la pretul pe care il va pune, nu ar trebui sa depaseasca cu mult pretul initial al ultimului lor produs lansat. Safirul sintetic precum si corindonul, sunt unele dintre cele mai rezistente atunci cand vine vorba de zgaraieturi, dar trebuie sa fim convinsi ca acesta va rezista la fel de bine si la socuri mecanice.

Daca noua lor tehnologie se va dezvolta suficient de bine, conform spuselor acestora nu ar mai trebui sa apelam la tot felul de protectii, carcase si alte accesorii ca sa ne tinem ecranul telefonului in deplina siguranta. Vom vedea insa in momentul lansarii cat de adevarate sunt informatiile primite, si cat de rezistent va fi noul ecran.

s-ar putea sa-ti placa