Acasa Portabile Noutati de la Acer

Noutati de la Acer

by Dragos Schiopu

ACERCei de la Acer incep anul in forta, astfel popularul Chromebook C7 primeste un update si de asemenea, acestia au mai lansat un PC Android de 27 inci.

Chromebook-urile reprezinta o afacere destul de buna si se preconizeaza ca vor intrece faimoasele MacBook-uri, iar cei de la Acer se numara printre cei mai importanti producatori de Chromebook-uri. Asa ca la CES 2014, Acer va veni cu o noua configuratie, astfel ca vor aduce modelul C720P-2600 de 11,6 inci care va fi disponibil intr-o culoare pe care acestia au denumit-o „Moonstone white”. Aceasta noua configuratie este mai speciala fiindca pana acum acestia produceau Chromebook-uri de 11 inci. Chromebook C7 are ca procesor un Intel Celeron 2955U si o durata de viata a bateriei de 7,5 ore si cantereste aproximativ 1,5kg. De asemenea C7 dispune de 32 GB si 2 GB RAM.

Chromebook-ul va fi disponibil la pretul de 300 dolari, cei drept putin mai scump decat ceea ce exista in prezent pe piata, insa cu siguranta isi va merita banii.

Noul PC Android al celor de la Acer vine cu un ecran care are o rezolutie destul de mare. Acer TA272 HUL, vine cu sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, iar ecranul multi-touch ofera utilizatorilor usurinta de care au nevoie atunci cand il folosesc. TA272 dispune de un procesor Nvidia Tegra quad-core si 16 GB de memorie. Conectivitatea wireless este foarte buna, asa ca utilizatorii nu vor fi nevoiti sa astepte prea mult atunci cand navigheaza. Cele 2 difuzoare frontale Dolby ofera un sunet de o inalta calitatea, iar TA272 mai dispune si de o camera Web de 2 megapixeli.

Portul USB 3.0 de care dispune TA272 este perfect pentru a conecta un controller pentru a te juca, sau pentru alte lucruri. Acest dispozitiv a inceput deja sa fie expediat in intreaga lume, iar cei care doresc sa il cumpere trebuie sa stie ca este disponibil la pretul de 1099 dolari.

s-ar putea sa-ti placa