Acasa Jocuri Jet Car Stunts revine cu partea a 2-a

Jet Car Stunts revine cu partea a 2-a

by Dragos Schiopu

rsz_jcs2Prima parte a acestui joc, lansat in 2009 s-a bucurat de un succes enorm, atat utilizatorii de dispozitive iOS cat si cei cu Android au avut doar cuvinte de lauda pentru acest joc superb.

Jet Car Stunts 2 vine cu noi circuite, masini si moduri de joc. Prima parte a Jet Car Stunts a avut parte de un succes enorm tocmai datorita faptului ca a oferit ceva nou fata de ceea ce ofera majoritatea jocurilor cu masini, traseele dificile si numeroasele cascadorii, facand din acest joc 3D unul de laudat. Partea a 2-a a jocului este mult mai grea ca prima, iar cei care au jucat prima parte stiu ca jocul nu este deloc usor, asa ca trebuie sa fim convinsi de faptul ca vom pierde ore bune in fata dispozitivului iOS, respectiv Android (cand va fi lansata versiunea si pentru acest sistem de operare) pentru a-l termina.

Controalele sunt la fel ca cele din prima parte, iar ca noutate exista mai multe masini si fiecare se conduce diferit. Jet Car Stunts 2 are o multime de moduri noi de joc, de asemenea ofera jucatorului un mod special pentru a crea propriul nivel, insa din pacate contra cost, cei drept pentru fanii acestuia nu prea conteaza acest lucru, iar grafica 3D superba va cucerii jucatorul din primele minute. Ceea ce mi se pare cel mai interesant lucru la partea a 2-a este ca acum jucatorii dispun si de modul „Race”.

Chiar daca ofera atat de multe lucruri noi si partea a 2-a este cu siguranta de 10 ori mai captivanta, jocul nu este recomandat tuturor, fiindca cei care nu au jucat prima parte cu siguranta vor renunta foarte repede la el datorita gradului de dificultate marit. Jet Car Stunts 2 este un joc free-to-play, dar cei care doresc sa se bucure de tot continutul jocului trebuie sa plateasca aproximativ 7 dolari.

s-ar putea sa-ti placa