Acasa Electrocasnice Noun, toasterul care intrece orice limita!

Noun, toasterul care intrece orice limita!

by Dragos Schiopu

Ce parere ai avea daca ti-as spune acum ca o compania italiana a lansat de curand un toaster care nu prajeste doar paine? Ei bine, afla ca acest aparat electrocasnic inovator chiar exista in realitate. Se numeste Noun, este produs de specialistii de la Bugatti si promite sa fie un punct de referinta in ceea ce priveste toasterele de orice fel.

bugatti-noun-toaster

De ce este Noun atat de special? In primul rand, diferenta cea mai mare intre acest toaster si cele clasice este faptul ca Noun nu prajeste doar paine, ci orice fel de mancare, de la friptura la cartofi. Acest lucru este posibil datorita unor pungi speciale in care pui mancarea inainte de a o introduce in toaster. Clemente Bugatti, cel care a mostenit compania si in prezent o conduce, spune ca secretul spectaculosului Noun este  un strat de incalzire semiconductor. Clemente mai adauga ca acest tip de tehnologie a fost dezvoltata pe parcursul a doi ani, o echipa de specialisti lucrand ore in sir pentru a putea aduce aceasta noutate pe piata.

glass-toaster-3-elite-daily

In al doilea rand, Noun iese in evidenta prin desingul futuristic, deosebit de atragator. Este confectionat din sticla transparenta, lucru ce iti permite sa vezi cu ochii tai, de exemplu, cum se prajeste paine. Dar sa presupunem ca nu poti sta langa toaster pentru a supraveghea cum se prajeste friptura, ce faci atunci? Nicio problema, cu ajutorul unei aplicatii pe care o poti instala pe propriul smartphone ai posibilitatea de a transmite prin Bluetooth toate informatiile de care Noun are nevoie pentru ca friptura sa fie delicioasa: temperatura de prajire, timpul necesar, etc. Atunci cand este gata, punga cu  friptura va iesi precum o felie de paine din toasterul clasic, dar mult mai lent, datorita unui element tehnic care se ridica atunci cand primeste semnalul ca mancarea este numai buna pentr a fi servita.

noun-2

Din pacate, Noun nu este disponibil inca in magazine, dar se preconizeaza ca in 2015 ne vom putea bucura de avantajele pe care le aduce. In schimb, acesta nu va fi deloc ieftin. Se pare ca pentru a-l avea in bucatarie trebuie sa scoti din buzunar peste 3000 de lei, o suma mare pentru un toaster. Multi spun ca isi merita fiecare banut, tu ce crezi? Mai jos poti vedea cum functioneaza Noun.

s-ar putea sa-ti placa