Acasa Tehnologie Noul sediu al celor de la Orange te lasa fara cuvinte

Noul sediu al celor de la Orange te lasa fara cuvinte

by Dragos Schiopu

Se pare ca zona Aurel Vlaicu a devenit un punct de interes pentru marile companii, deoarece dupa ce compania 1&1 si-a schimbat recent sediul, acum si Orange se lauda cu o noua casa, ce reuseste sa uimeasca prin luxul si aspectul sau modern. Totusi nu ar trebui sa ne miram foarte mult de modernismul noului sediu, deoarece Orange merita sa aiba un sediu pe masura brandului si a prestigiului pe care acesta l-a castigat in ultimul timp.

Marele operator s-a mutat de curand intr-o cladire de birouri aflata in zona Aurel Vlaicu. Aici urmeaza sa lucreze un numar de 1.630 de angajati ai companiei si cu siguranta acestia se vor simti foarte bine sub acoperisul noului sediu eco-friendly.

Angajatii Orange vor lucra intr-un sediu care are o suprafata de nici mai mult si nici mai putin de 13.700 metri patrati, iar in ciuda maretiei pe care o arata noul sediu, acesta va reusi sa ajute compania Orange sa faca o economie de 8%, consumul de energie electrica fiind mai mic decat in sediile anterioare.

Si daca tot incearca sa fie prietenosi cu natura, atunci trebuie sa spunem si faptul ca angajatii vor lucra printre 800 de plante, precum si printre acvarii ce contin un numar de 1.500 de pesti, detalii ce reusesc sa ofere noului sediu un aspect ce pare rupt din mijlocul unui peisaj natural.

Int_120

Se pare insa ca mutarea sediului a fost planuita de mult timp de catre cei de la Orange, care poarta discutii cu dezvoltatorul suedez al cladirii inca din luna octombrie a anului 2013. Motivul principal al schimbarii sediului este chiar protejarea mediului inconjurator, astfel incat cei de la Orange depun mari eforturi pentru a salva natura, consumand mai putina hartie si energie electrica, dar si recicland apele uzate. Totodata, aceasta mentalitate se pare ca nu va disparea prea curand, deoarece acestia doresc ca in curand sa implementeze sisteme de incarcare pentru masinile electrice, dar si sa ofere mai multe locuri de parcare biciclistilor.

[ via revistabiz.ro ]

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Daniela Ionela Iorga 27-01-2015 - 00:00

o adevarata placere sa lucrezi in asemenea ambient,cu siguranta angajatii vor da mai mult randament si vor fi mai multi clienti multumiti!

Comentariile sunt inchise.