Acasa Diverse 1&1 Internet Development si-a mutat sediul in Sky Tower

1&1 Internet Development si-a mutat sediul in Sky Tower

by Dragos Schiopu

1&1 Internet Development, o filiala locala a 1&1 Group – lider in Europa in dezvoltare software, si-a mutat sediul in Sky Tower, cea mai inalta cladire din Bucuresti si din tara.

1&1 Internet Development

Mutarea a fost finalizata pana pe data 15 decembrie 2014 si are ca scop construirea unui mediu de lucru favorabil angajatilor si, bineinteles, afacerii. Cei 300 de angajati ai 1&1 Internet Development ocupa in prezent trei etaje din cele 36 ale cladirii Sky Tower (13, 14 si 16), aceasta avand pana in prezent un grad de ocupare de 60%.

Propriile spatii de recreere, cateva „semi” restaurante, lumina naturala (pe cat posibil), aer curat, nu recirculat, peste 530 de locuri de parcare, in subteran, dar si la suprafata, locuri de parcare pentru biciclete, acces facil la marile bulevarde ale orasului, statia de metrou „Aurel Vlaicu” se afla in vecinatatea Sky Tower, precum si statia de tramvaie si autobuze de pe Bulevardul Barbu Vacarescu – toate acestea fac din Sky Tower o locatie mai mult decat prietenoasa pentru angajati.

Potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finante, 1&1 Internet Development a ajuns in 2013 la o cifra de afaceri de 63,2 mil. lei (14,3 mil. euro) si un profit net de 8,2 mil. lei (1,9 mil. euro), avand o echipa de 298 de angajati.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.