Acasa Tehnologie M1 Mini de la Meizu, un telefon accesibil si bun

M1 Mini de la Meizu, un telefon accesibil si bun

by Dragos Schiopu

Poate ca nu isi permite toata lumea sa isi cumpere telefoane ce fac parte din branduri recunoscute precum Samsung, Apple, HTC sau Google. Astfel suntem nevoiti sa apelam la firme mai putin cunoscute insa de multe ori suntem mirati de faptul ca reusim sa ne achizitionam un telefon cu un nume necunoscut, la un pret accesibil insa care ne poate satisface toate necesitatile.

Astfel in randurile urmatoare vom vorbi despre telefonul Meizu M1 Mini ce va fi lansat la sfarsitul acestei luni, mai exact pe 28 ianuarie. Acesta va veni cu niste specificatii foarte interesante. M1 Mini va fi dotat cu un ecran de 5 inch, la fel ca majoritatea smartphone-urilor de succes, iar rezolutia va fi de 720p. Fotografiile vor fi si ele reusite datorita senzorului de 13MP precum si a LED-ului Flash.

Un alt aspect interesant al telefonului Meizu M1 Mini este acela ca utilizatorii vor avea ocazia sa aleaga unul dintre cele trei sisteme de operare: Android cu Flyme OS, YunOS sau Ubuntu OS. De asemenea faptul ca dispune de sistemul de operare Ubuntu OS face din M1 Mini cel mai ieftin telefon cu Ubuntu. Si daca tot am mentionat faptul ca este un telefon ieftin, pe final trebuie sa mentionez numai decat pretul acestuia care este de doar 128 de dolari, adica putin peste 500 de lei romanesti.

meizu-M1-mini1

 

s-ar putea sa-ti placa