Acasa Computere Noul monitor Agon vine in varianta premium a monitoarelor de gaming

Noul monitor Agon vine in varianta premium a monitoarelor de gaming

by Dragos Schiopu

AOC International sau, mai pe scurt AOC, este o companie multinationala din Taipei, filiala a TPV Technology, producatoare de monitoare IPV, TFT si televizoare LCD. Compania a fost infiintata in Chicago, dar ulterior s-a stabilit in Taiwan, devenind primul producator de export de televizoare color.

Noua aparitie, monitorul AOC AG271QX, este primul monitor din seria celor de gaming sub brandul AGON. Ecranul TN ofera o rezolutie de 2560 x 1440 de pixeli, QHD inalta performanta, timp de raspuns 1 ms potrivit unor experti in gaming destul de exigenti. Datorita tehnologiei Addaptive Sync, bruiajul si intreruperea se reduc, oferind o experienta de neuitat unui gamer inrait.

agon

Ca brand global de top, AON si-a prezentat azi noua linie de monitoare, aducand in prim plan toate calitatile exceptionale al unui ecran performant, ce ofera imagini clare care ruleaza rapid. Jucatorii, pasionatii de gaming si de competitie se pot bucura de vizualul perfect, potrivit situatiei si de comenzile executate instantaneu. Prin modul Low Input Lag, se anuleaza procesarea anterioara in partea electronica a monitorului si astfel este accelerata comanda prin mouse, tastatura si gamepad. De asemenea, gamerii pot controla umbrele, modificand contrastul din intunecat in luminos si invers, fara sa fie afectata zona echilibrata de restul ecranului. Rezultatele sunt imediate si jucatorii se pot bucura de o experienta inedita.

Pe langa caracteristicile mentionate, gamerii care nu se plictisesc niciodata se pot bucura si de functia ergonomica, putand ei sa isi ajusteze dupa bunul plac inaltimea, inclinarea si rotirea monitorului. Cu ajutorul scalei, acestia isi pot face setarile potrivite, ca sa fie relaxati in timpul jocului.

monitor aoc

Tehnologiile Flicker Free si Low Blue Light asigura un plus de confort, prin rolul acestora de a proteja vederea, disconfortul si oboseala care intervin in timpul unei sesiuni de gaming. Pentru ca s-a dorit ca functiile monitorului sa fie accesibile oricarui utilizator, AOC a venit in ajutor oferind cheia catre usurinta utilizarii si setarii ecranului dupa preferintele fiecarui gamer. Pe langa aceste functii, producatorul mai aduce la indemana utilizatorilor si un Quickswitch Controller, un gamepad, care permite cu usurinta ca luminozitatea, contrastul si alte setari sa fie facute.

Din iunie 2016, monitorul destinat gamerilor competitivi va fi disponibil de achizitionat la un pret recomandat de 2679 LEI.

tn monitor

 

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

julietajuli1991 12-05-2016 - 19:57

Cele din imagini se pare ca sunt cam scumpe, totusi ce de 23 la 550 ar fi bun. Am citit review-uri pozitive despre AOC.

Comentariile sunt inchise.