Acasa Telefoane Noul smartphone LG de tip modular este disponibil in Romania

Noul smartphone LG de tip modular este disponibil in Romania

by Dragos Schiopu

Brandul LG sau LG Electronics, denumirea multinationalei sud-coreene, anunta lansarea pe piata din Romania a telefonului inteligent LG G5 de tip modular. Lansarea oficiala are loc la aceasta data, smartphone-ul fiind unul din cele mai asteptate produse ale anului.

Platforma dedicata inovatiei si excelentei in industrie, anume GSMA Glomo Awards sustine acest telefon ca fiind cel mai bun smartphone al acestui brand, fiind destul de apreciat de utilizatorii din alte piete mondiale unde deja a fost lansat. Intra-devar, acest tip de telefon este un smartphone de ultima generatie, creat cu scopul de a oferi o experienta mult mai buna si o interfata prietenoasa.

LG

Telefonul modular LG G5, cu aceasta ocazie si pentru ca lansarea sa este sustinuta de o campanie promotionala, vine la pachet de aceasta data impreuna cu o baterie portabila si un accesoriu premium, care sa fie pe placul consumatorilor de tehnologie. Accesoriile cu care vine acest telefon il pot transforma intr-un aparat de fotografiat performant si digital, un player Hi-Fi sau chiar mai mult.

Inca de la prezentarea sa in cadrul evenimentului MWC 2016, LG a atras atentia tuturor celor prezenti si nu numai, atragand multi utilizatori din intreaga lume care vor sa si-l achizitioneze sau care deja si l-au achizitionat. Noul sau design modular si functiile de care dispune il transforma, in sine, intr-o experienta extraordinara de utilizare, pentru ca deja nu mai vorbim doar de un simplu si binecunoscut smartphone. Este mai mult de atat. Setul de accesorii modulare il face mai performant si mai interesant.

LG modular

Presedintele LG Electronics Romania, Bumseop Lee, a declarat ca este bucuros ca aduce acest telefon pe piata din Romania, special pentru consumatorii de tehnologie si spera ca acest nou produs sa ii bucure pe utilizatori. Functiile avansate ale acestei tehnologii, cu siguranta vor satisface gusturile celor care vor cumpara LG G5.

Pentru ca vorbeam ceva mai sus de o campanie promotionala, toti cei care achizitioneaza smartphone-ul de pe piata locala vor primi kitul care include bateria portabila, iar primii 100 de cumparatori ai lui LG G5 vor fi norocosii care vor primi un accesoriu premium si anume LG Cam Plus. Asa ca daca doriti sa faceti o noua achizitie, trebuie sa va grabiti daca vreti sa fiti printre primii care vor putea castiga accesoriul oferit in campania promotionala.

In magazine, mai exact la evoMAG, produsul poate fi achizitionat la pretul de 2.999 LEI, chiar daca momentan stocul este epuizat. (verifica pret)

s-ar putea sa-ti placa