Acasa Tehnologie Noua fata a Google Maps

Noua fata a Google Maps

by Dragos Schiopu

gmIn cel mai scurt timp vom vedea o noua fata a Google Maps. Cei de la Google au muncit sa modifice aproape totul, astfel incat noul update sa fie ceva foarte special. Update-ul anuntat inca din luna mai a anului trecut va avea loc in saptamanile urmatoare.

Noul design nu mai include si bara alba din partea stanga a ecranului, acum economisindu-se mai mult spatiu, astfel incat utilizatorii sa aiba parte de o experienta vizuala cat mai buna. Bara alba va fi inlocuita cu o fereastra alba mult mai mica decat bara clasica, care va fi situata sus in coltul din stanga. Utilizatorii nu trebuie sa se ingrijoreze de faptul ca odata cu noua interfata nu se vor mai putea descurca, fiindca totul este gandit in asa fel incat sa nu ii dea nimanui batai de cap. Mai jos am enumerat unele dintre cele mai importante caracteristici.

Destinatii multiple. Acum va fi mai usor sa gasim cea mai buna ruta, astfel incat sa putem opri in mai multe locuri unde avem nevoie sa oprim pana sa ajungem la destinatia finala.

Posibilitatea programarii anumitor evenimente. Acum toti utilizatorii vor avea posibilitatea de a selecta pe harta o sala de concerte, un local sau orice alte locatii de acest gen, iar toate evenimentele care vor avea loc in acele locuri vor fi afisate si utilizatorul va putea alege si programa spectacolul favorit.

Bineinteles ca noul update va aduce plusuri si in ceea ce priveste navigarea, astfel fotografiile si Street View vor fi mai usor incarcate si totul va fi mult mai usor de utilizat.

De asemenea, odata cu acest update va exista si posibilitatea de a face rezervari la anumite restaurante, hoteluri sau chiar pentru unele zboruri, bineinteles ca aceasta caracteristica va functiona doar daca utilizatorul este logat cu contul Google.

s-ar putea sa-ti placa