Acasa Telefoane Smartphone-uri cu Firefox OS de la 25 dolari

Smartphone-uri cu Firefox OS de la 25 dolari

by Dragos Schiopu

firefoxosLa Mobile World Congress, Mozilla a anuntat ca au noi parteneri pentru a dezvolta propriul sistem de operare pe piata telefoanelor low-cost, concurand la acelasi pret cu firme precum ZTE sau Alcatel. Pe de o alta parte, chiar oficialii Mozilla au declarat ca se bat sa ajunga acolo unde un smartphone se cumpara direct de la supermarket, acesta fiind pur si simplu adaugat in cos.

Asa ca, la Barcelona au lasat sa iasa mai multe lucruri la iveala, un lucru este cert, acestia incearca sa vanda telefoane la pretul de 25 dolari. Prin acest lucru se pare au o strategie foarte diferita fata de gigantii de la Apple si Samsung, Mozilla incercand sa joace in cu totul si cu totul o alta piata care sa nu coste sute de dolari.

Tot la Mobile World Congress, au mai anuntat ca deja au incheiat un contract cu un designer chinez, asta insemnand ca Firefox OS va aparea pe foarte multe piete „sensibile” din Asia, totodata avand posibilitatea sa ajunga si in Europa de Est.

Ramane totusi de vazut daca Mozilla va reusi sa aduca telefoane si la noi in tara, dar sunt sigur ca o asemenea alegere ar aduce vanzari, la noi in tara sunt foarte multi cumparatori de telefoane low-cost, dar totodata, care sa aiba rezultate cat mai bune. Cu toate acestea, cu strategia lor acestia au debutat cu telefoane in Ungaria, Venezuela, Columbia, Brazilia si Grecia.

Asa ca, Mozilla, celebra organizatie non-profit va incerca sa utilizeze sistemul de operare bazat pe browser pentru a sparge barierele pentru persoanele care inca nu au trecut la telefoanele inteligente.

Cu siguranta se vor vinde telefoane care utilizeaza Firefox OS care sa aduca fericire pe fata celor de la Mozilla, mai ales daca ei nu sunt in cautarea profitului.

Mai multe detalii despre ceea ce se petrece anul acesta la Mobile World Congress puteti gasi aici, dar totodata, va recomand sa salvati pagina respectiva la favorite, va fi actualizata periodic.

s-ar putea sa-ti placa