Acasa Tehnologie Nokia Luna

Nokia Luna

by Dragos Schiopu

Nokia Luna este un alt accesoriu produs de Nokia care te face să spui „Woow!” când îl vezi. Este un headset bluetooth cu o formă unică, disponibil în culori vii, fermecătoare. Mai jos o imagine cu „ciudatul” dispozitiv.

De ce i-am zis că e ciudat? Pentru că are 2 părți: partea de sus care se desprinde și care se bagă în ureche, și baza, în care dispozitivul se poate încărca. Când este scos din suportul său, pornește, se conectează automat la telefon/telefoane (da, se poate conecta la 2 telefoane, ca și modelul BH-217 testat de DevHell) și răspunde la apelul primit. Când este pus înapoi în suport, închide conexiunea prin bluetooth și apelul.

Iar dacă ai un dispozitiv cu NFC, cum ar fi N9, C7, 600, 603, 700 sau 701, conectarea dispozitivului la telefon se realizează foarte simplu, cu o singură atingere. Dacă nu ai NFC, o voce calmă îți spune pașii necesari pentru conectare.

Dispozitivul care se pune în ureche are numai 5 grame! Baza are 18 grame. Luna suportă bluetooth 2.1 + EDR, iar micuța sa baterie poate să te lase să conversezi 8 ore și rezistă 60 de zile în standby.

Nokia Luna va fi disponibil în magazine începând cu luna aceasta și va costa aproximativ 70 de euro + taxe locale. Culorile în care dispozitivul este disponibil sunt cele din imaginea de mai sus: negru, alb, roz, albastru și verde.

Tot vorbea DevHell despre gadget-uri pentru un evoBlogger, acesta cu siguranță este un gadget pentru un blogger evoluat! Chiar dacă nu am găsit acest accesoriu telefon în oferta evoMAG (dar sper să fie cât mai curând), am găsit un alt headset cu o formă „ciudată”.

LE: este doar de încălzire.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.