Acasa Tehnologie Nokia Asha 300

Nokia Asha 300

by Dragos Schiopu

Al doilea telefon din seria Asha, Nokia 300, are un procesor puternic de 1 Ghz și conectivitate 3G. De asemenea Angry Birds vine preinstalat. Legat de asta, cineva întreba cum mai poate deosebi un smartphone de restul, pentru că până acum un telefon era smartphone numai dacă rula AB, acum nu știe cum mai poate deosebi un smartphone de restul.

Asha 300 are un ecran de 2.4 inch QVGA, rezistiv, ce poate afișa 262.000 culori.

Noul browser Nokia, ajutat de tehnologia cloud, îți afișează site-urile preferate în timp record. Camera foto de 5 mpx te ajută să arăți prietenilor de pe rețelele sociale oricând imagini sau clipuri video cu locul în care te afli, doar prin apăsarea unui buton. Dacă te plictisești de navigatul pe Internet sau de rețelele sociale, ai la dispoziție un audio player, pentru a asculta muzica preferată de pe telefon, radio FM.

Memoria internă este de 140 MB, dar se poate extinde prin intermediul unui card de memorie de până la 32 GB.

Asha 300 cântărește doar 85 de grame și are dimensiunile 112.8mm x 49.5mm x 12.7mm. Bateria poate susține 6.9 ore de conversație și 22 zile de standby. Va fi disponibil începând cu trimestrul 4 al acestui an, la prețul de 85 euro + taxele locale.

s-ar putea sa-ti placa