Acasa Tehnologie Nokia Bluetooth Headset BH-217

Nokia Bluetooth Headset BH-217

by Dragos Schiopu

Am testat timp de 2 zile headset-ul Nokia Bluetooth BH-217, câștigat de la Nokia România.

Prezentare

Pachetul din imagine conține:

  • – Nokia Bluetooth Headset BH-217
  • – suport pentru mașină
  • – încărcător Nokia AC-3
  • – 2 prize ureche (mărimea S și L)
  • – 2 agățători ureche (mărimea M și L)
  • – ghid de utilizare

 

 

Dimensiuni: 50.5 x 17 x 6.2 mm
Greutate: 7.6 grame

Headset-ul folosește tehnologia Bluetooth 2.1 cu EDR. Complet încărcat, acesta poate funcționa în regim stand-by timp de 100 de ore, iar în regim de conversație, 5 ore.


Opinii

Am testat acest headset folosind 3 telefoane: HTC S710, Nokia 5530 XM și Nokia C7. Am rămas plăcut impresionat de acesta. Este ușor, mi s-a potrivit perfect în ureche, nu deranjează. Sunetul este clar și la un nivel mai mult decât suficient.

Am testat acest headset în conversații ce au acumulat peste 1h. Chiar dacă telefonul mi s-a descărcat, l-am pus la încărcat în mașină, iar eu puteam să vorbesc la telefon, plimbându-mă prin curte. Are o rază de acoperire de 10m (conform specificațiilor tehnice), dar eu cred că am depășit 12-13m. Headset-ul are un mic butonaș minune, cu care poate face mai multe lucruri: oprire/pornire headset, „împerechere/desperechere” cu un telefon, răspuns la telefon, încheiere conversație. Uimitor, dar toate aceste lucruri se pot face dintr-un buton! Am mai remarcat că, atunci când se realizează conexiunea dintre telefon și headset, o voce calmă îți șoptește: „Connected!”. Când cineva te sună, se aude și în headset ringtone-ul specific Nokia. Atunci când pui headset-ul în suport, acesta se oprește, iar la scoaterea acestuia din suport, se reconectează la telefon. Dacă nu știi cum să „împerechezi” dispozitivul cu un telefon, vei auzi din nou vocea calmă care te va ghida pas cu pas. Un punct forte al acestui headset îl reprezintă faptul că poate fi folosit în același timp la 2 telefoane! Mai jos, un clip video care prezină conectarea acestui headset la 2 telefoane diferite.Rating acordat de DevHell.ro: 9.5. Dacă vocea calmă era și românească, sigur nota era 10! 😀

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

auto inmatriculari 08-08-2011 - 22:11

interesant articol

Comentariile sunt inchise.