Acasa Tehnologie Nokia le aminteste celor de la Sony de PureView

Nokia le aminteste celor de la Sony de PureView

by Dragos Schiopu

Twitter este reteaua de socializare preferata a companiilor pentru a posta diverse mesaje fanilor sau altor companii. Astfel, marii giganti posteaza tot felul de mesaje mai putin sau mai mult amuzante. Sa nu uitam de postarile celor de la Oppo care tot laudau Find 7 in fiecare zi. Cum Sony se lauda cu noua camera de pe Z2, nu a trecut mai mult de o ora pana cand Nokia sa dea replica.

Noul Sony Z2 este un telefon foarte bine realizat ce are o camera de 20,7MP. Compania japoneza a postat un mesaj pe twitter in care spunea ca ofera utilizatorilor „award-winning camera technology” sau tehnologia invingatoare pentru camere in domeniul smartphone-urilor. La mai putin de o ora Nokia posteaza un mesaj in care ii provoaca la duel pe cei de la Sony. Pot spune ca imaginea postata de Nokia pe Twitter m-a amuzat putin, nu ca nu ar avea dreptate, ci modul in care Nokia s-a gandit sa dea replica la Sony.

Sony nu a raspuns pana acum acestei provocari si nu cred ca o va face. Nokia Lumia 1020 are cea mai buna camera foto pana in prezent. Nici Sony Z2 nu sta rau, dar nu poate rivaliza cu tehnologia PureView de la Nokia. Poate nu mai este Nokia lider pe piata, dar tot este un lider in ceea ce priveste inovatia.

Camera duel

 

s-ar putea sa-ti placa