Acasa Tehnologie Nokia Belle, Carla și MeeGo – pe scurt

Nokia Belle, Carla și MeeGo – pe scurt

by Dragos Schiopu

Cei de pe contul oficial de Twitter al Nokia au dezvăluit că update-ul la Nokia Belle va fi lansat săptămâna viitoare la începutul lunii februarie. Nu se știe dacă a fost o scăpare a firmei de PR sau o greșeală de scriere, dar un lucru este cert: Nokia Belle se apropie repede.

Se zvonește că în următoarele luni vor fi lansate 2 noi telefoane cu Nokia Belle/Carla: unul cu o cameră foto avansată, urmaș al lui N8, iar unul foarte subțire, care va veni cel mai probabil cu Nokia Carla.

Nokia Carla se așteaptă a fi lansat în a doua jumătate a anului 2012. Din păcate, acesta nu va funcționa pe vechile dispozitive Symbian^3, adică generația N8, ci doar pe cele cu procesor de peste 1 Ghz. Carla va avea un swipe to unlock homescreen. Nu se știu încă mai multe detalii legate de interfață, dacă va fi moștenită de la MeeGo.

S-a deschis o petiție către Nokia pentru păstrarea sistemului de operare MeeGo. Click aici pentru semnarea petiției. Este necesar un cont de Twitter pentru semnare. Până acum s-a strâns 3089 voturi.

s-ar putea sa-ti placa